RMBGySz*

Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 FRISSÍTVE - 2019.04.04 - Hogy állunk az új szerződés életbe léptetésével?

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Alább látjátok, hogy hol állunk az új szerződés életbe léptetésével:

- minden kívánt telefonszám át lett migrálva Prepay kártyára. Ha valaki gondot észlel kérem jelezze a Baptifon irodának

- a következő napokba a lezárásra megjelölt telefonszámokat le fogja zárni a Vodafone

- holnapi nap a csoportvezetők megkapják a táblázatokat azokkal akik a Vodafone flottába maradnak, ezt a táblázatot kell kitölteni és visszaüldeni az Ebaptifon irodának.

Fontos, hogy a telefonok kiküldését csak akkor fogjuk elkezdeni ha egy adott csoportból mindenki aláírta és visszaküldte az Ebaptifon irodának a felelősségi nyilatkozatot

- a mai nap frissült a telefon árlista is. Megjelent benne egy pár új Redmi telefon, más model pedig eltünt.

Fontos, nem tudjuk garantálni azt, hogy az árlista hetekig nem változik. A mobiltelefon gyártók újabb és újabb modeleket dobnak piacra, a régebbieket pedig lecserélik. Ezt nem tudjuk irányítani.

- Az Orange és a Telekom flottába tartó előfizetések is haladnak.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 

 FRISSÍTVE - 2019.02.28 - Indul az ÚJ Vodafone szerződés

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

A mai nappal elindítjuk a 2019-es Ebaptifon Vodafone szerződés megújítást.

Feltöltöttük az új feltételeket valamint csatoltunk egy leírást a változásokról, ütemtervről. Kérjük ezt a dokumentumot figyelmesel elolvasni mert van benne pár fontos részlet.

Csatoltunk egy új árlistát is a bérletekhez.

Ha kérdésetek lenne, kérjük írjatok az Ebaptifon irodának vagy írjatok itt a fórumon.

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat


 FRISSÍTVE: 2017.01.09 - Miért nem opció a DIGI?

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

  1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
  2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
  3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
  4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

  • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
  • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
  • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

Fórum

Érdeklődni szeretnek hogy érdemes a Xaomi telefonokra várni vagy egyáltalán lesz még telefon.
Vagy keressek másikat a listán? Megjönnek e egyáltalán a telefonok?

Tisztelt vezetők.
Mikor érkeznek a készülékek ?
Meddig kell még varni,míg teljesen kicserélik az árajánlatot?

Szia! Ma fel lett töltve ide a honlapra egy mai árlista. Amúgy melyik telefonszámmal kapcsolatba érdeklődsz? Ha a Baptifon címre írsz, gyorsabban tudunk reagálni. ebaptifon [at] gmail.com

A huawei p smart 2019 miert lett kiszedve a listabol?

A ma feltöltött listába benne van újra.

Hello... Mikor atlepek magyarba miert nincs jelem se a halozatnak se intrrnetnek?kel vlmit aktivalni?13euros berletem van...koszi elore is a valaszt

Kedves Sziszi, megtörténik, hogy bár van roaming a bérleteden a telefon nem találja meg autómatikusan az új hálózatot. Ebben az esetben javasolom, hogy manuálisan keress rá a külföldi hálózatra éa indítsd újra a telefont. Ha mégse megy akkor, kérlek, jelezd az Ebaptifon iroda felé, valami hiba lehet a telefonszám lokalizációjával.

Beni

Mikortol lesznek postazva a telefonok? Majuus elejere lett mondva legkesobb de meg semmi

Kedves Sziszi, a telefonok elkezdtek megérkezni, pl a héten érkezik 750 darab Nokia 130 hozzánk, de egyébb telefon modell is. Ha megérkezett a településetekre a telefon csomag, a Szövetségi iroda fel fogja venni a kapcsolatot a csoportfelelősssel. Beni

Kettő kérdésem lenne a kedves Baptifon vezetők felé: 1. Jelenleg a 4 eurós dijcsomagban vagyok, és március 27 óta nem megy a mobilnetem (mindössze 350 MB, de az is valami lenne...:P). 2. Átmentem a 7 eurós tarifba, ha a csoportvezetőnk visszaküldte a Szerződést, mikor áll át a telefonom az új csomagra? Mert az egyenleginfó folyamatos lekérése a korlátozott percek miatt kicsit unalmas már. Köszi a választ előre is! :)

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.