RMBGySz*

Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 FRISSÍTVE - 2019.04.04 - Hogy állunk az új szerződés életbe léptetésével?

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Alább látjátok, hogy hol állunk az új szerződés életbe léptetésével:

- minden kívánt telefonszám át lett migrálva Prepay kártyára. Ha valaki gondot észlel kérem jelezze a Baptifon irodának

- a következő napokba a lezárásra megjelölt telefonszámokat le fogja zárni a Vodafone

- holnapi nap a csoportvezetők megkapják a táblázatokat azokkal akik a Vodafone flottába maradnak, ezt a táblázatot kell kitölteni és visszaüldeni az Ebaptifon irodának.

Fontos, hogy a telefonok kiküldését csak akkor fogjuk elkezdeni ha egy adott csoportból mindenki aláírta és visszaküldte az Ebaptifon irodának a felelősségi nyilatkozatot

- a mai nap frissült a telefon árlista is. Megjelent benne egy pár új Redmi telefon, más model pedig eltünt.

Fontos, nem tudjuk garantálni azt, hogy az árlista hetekig nem változik. A mobiltelefon gyártók újabb és újabb modeleket dobnak piacra, a régebbieket pedig lecserélik. Ezt nem tudjuk irányítani.

- Az Orange és a Telekom flottába tartó előfizetések is haladnak.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 

 FRISSÍTVE - 2019.02.28 - Indul az ÚJ Vodafone szerződés

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

A mai nappal elindítjuk a 2019-es Ebaptifon Vodafone szerződés megújítást.

Feltöltöttük az új feltételeket valamint csatoltunk egy leírást a változásokról, ütemtervről. Kérjük ezt a dokumentumot figyelmesel elolvasni mert van benne pár fontos részlet.

Csatoltunk egy új árlistát is a bérletekhez.

Ha kérdésetek lenne, kérjük írjatok az Ebaptifon irodának vagy írjatok itt a fórumon.

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat


 FRISSÍTVE: 2017.01.09 - Miért nem opció a DIGI?

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

  1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
  2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
  3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
  4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

  • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
  • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
  • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

Fórum

Szia Sanyi, havonta igyekszünk frissíteni a listát vagy akkor ha több telefonmodel módosul. Jelenleg a publikált listából lehet rendelni. Beni

Azt szeretném kérdezni hogy ha kilépek a Vodafone flottából, akkor a továbbiakban feltölthetem a jelenlegi kártyát 3 vagy 5 eurós csomaggal, vagy szükséges új kártya?

Kedves Krisztián, ha azt kérted, hogy Prepay kártyára kerüljön a kártyád akkor március 27én kikerül a kártya Prepay-re és lesz rajta egy 3 eurós kredit. Ezt a kártyát tovább tudod majd használni, akár több kreditet rá tudsz tölteni. Üdv, Beni

Mikor kell leadni a telefon rendelest es a leadas utan kb menyi ido mig megerkezik?

Kedves Sziszi, április elején a csoportvezetőd fog kapni egy táblát amibe fel kell vezetni a telefont amit a bérletedhez kérnél. Amint visszakaptuk a táblázatot és minden aláírt felelősségi nyilatkozatot akkor beérkezési sorredbe postázzuk a telefonokat. Igyekszünk ezt áprilisba intézni de lehet május elejére átcsúszik.

A Telekomnak a lefedettsége megfelelőnek mondható városon kívül. Sőt bizonyos helyeken a legjobb. Amúgy ahol problémás, ott általában van 2G jelük és tudsz beszélni, de nincs Internet elérhetőség.

Az adatforgalom lelassulása után nincs túlszámlázás, mert 128 kbps -al használhatod probléma mentesen - de lassan :)

Mindent összevetve, ha valaki fapados kategóriába szeretne mozogni, ahol csak inkább beszélgetni lehet inkább azokkal akik határokon belül vannak és ha ki sem mozdul az országból, azoknak jó a Vodafone bérlet.
Aki ennél többre vágyik ill. többet mozog nem csak fizikailag, hanem a kibertérben is annak a legjobb a TELEKOM ajánlata. Hosszú évek után én is átváltok a Telekomra a Vodafone-ról, mert amit a Telekom kínál azt a Vodafone csak magas felárral nyújtja gyengébb infrastruktúrával.

Az adatforgalom túl lépése megnöveli a számlát ha belföldön lett túl lépve?

Nem, mert korlátlanul használhatod a lelassul 128 kbps sebességgel

Ha valaki erre néz, akinek Telekom-os bérlete van, tudna-e valamit mondani a hálózati lefedettségről? Van-e jel a városokon kívűl is, falvakon?

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.