RMBGySz*

Ebaptifon

 FRISSÍTÉS: 2017.04.11. + 22.

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Kedves testvérek és felhasználók!
 
A napokban pontosította Vodafone szolgáltató az adat hűség program részleteit.
 
Az derült ki, hogy a 2 eurós és a 4 eurós bérletekre sajnos nem tudják ideadni a hűség programba meghíredett adatforgalmat.
Ennek az az oka, hogy ezek egyedi bérletek, ilyen bérletek nincsenek a piacon, úgy vannak összeállítva, hogy ezekre nem tudják bekapcsolni a adat hűségprogramot.
Nagyon sajnáljuk a félreértést, igyekeztünk mielőbb kihírdetni a jó hírt, sajnos amikor elkezdték beépíteni az adatforgalmat derült ki, hogy a mi speciális 2 és 4 eurós bérletünkre ez nem érhető el.
A többi bérlet esetén jár a hűségprogram.
 

 

Feltöltöttünk egy újabb árlistát, ma április 11-én.

 

Kedves testvérek,
 
A Vodafone elindított egy hűség programot amin keresztül havi szinten ad ajándékba adatforgalmat azok számára akik több mint két éve a Vodafonnál vannak.
Az ajándékba kapott adatmennyiség évről évre nő:
 
 • akinek nem RED típusú bérlete van, az havi szinten kap 50Mb adatforgalmat, minden Vodafoneba eltöltött év után.
  Pl. ha valaki 3 éve Vodafonos akkor 3x50MBot, azaz havi szinten 150MB internetet kap
   
 • akinek RED típusú bérlete van, az havi szinten 100/150MB adatforgalmat kap, a bérlet értékétől függően
  PL. ha valaki 4 éve Vodafonos akkor 4x100/150MBot, azaz havi szinten 400/600MB internetet kap ingyen a Vodafonetől
 
Fontos, hogy ez csak azokra a bérletekre értendő amik betöltötték a Vodafonnál a 2 évet. A régiség alapja a telefonszám, hogy egy bizonyos szám mennyi ideje van a Vodafone hálózatba. Nem csak a Baptifonban töltött idő számít hanem a Vodafone hálózatba töltött idő. Pl. olyanok estében akik Vodafone bérletből jöttek át Baptifonba.
Ha egy bérlet idén tölti be a 2. évét a Vodafonnál akkor jogosult lesz erre a juttatásra.
Ez a juttatás azokra a bérletekre is érvényes amikben alapvetően nincs adatforgalom.
 
Üdvözlettel, a Baptifon csapat
 

 FRISSÍTÉS: 2017.04.05. + 06. + 07.

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Folyamatosan frissítjük a gyakran feltett kérdések listáját, érdemes böngészni.

Feltöltöttünk egy újabb árlistát, ma április 6-án.

Néhány témába szeretnénk reagálni a felmerült kérdésekre, főleg a roaming kapcsán

Az új roaming tarifák sokaknak okoznak fejfájást. Nekünk is rosszul esik az EU-s szabályozás, de sajnos ez kikerülhetetlen. Az állandóan utazóknak kedvez a sok perc (ugyanannyi, mint itthon), míg a ritkán utazóknak sok az állandó havidíj. Ezen sajnos nem lehet változtatni. A jelenlegi piaci helyzetben nem lesz olyan telefonbérlet amely 4 euróért tartalmazzon roamingot, tehát a miénk ha drága is, de legalább elérhető.

Édemes megnézni az Orange új bérleteit, a napokban ők is közzétették az új bérlet típusokat ami már felkészül az EUs jogszabályok betartására. A legolcsóbb roamingos bérlet 9 euró.

Abonamente Orange Me | Orange

De meg lehet tekinteni a Vodafone standard roamingos bérleteit is, ott a legolcsóbb 13 eurós.

RED

Ez egy olyan trend, amit minden szolgáltatónak alkalmazni kell, nem lehet alóla kibújni.

Valamint nagyon friss hír, ma közölte a Vodafone, hogy a jövőben csak a 8 eurós havi opciókkal rendelkező Prepay kártyákra lesz majd a jövőben roaming aktiválva! Alább a hír a Vodafone oldaláról. Ugyanez várható egyik napról a másikra a többi szolgáltatónál is.

https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1

A fenti lehetőségekhez hasonlítsák majd a 4 eurós bérletet, amiben már roaming is lesz!

A Digi nagyon csábító ajánlatnak hangzik, de olyan gyenge a szolgáltatása és a lefedettsége, hogy számunkra az nem elfogadható. Az áraikkal pedig nem tudunk versenyezni. Mindenki csak a saját felelõsségére próbálkozzon velük. Lásd a korábbi információkat.

A roaming tarifák miatt van úgymond kevés internet is a bérletekbe, mert azonos kell legyen a itthon felkínált mennyiség a külföldivel.

A roamingot leszámítva, a 2 eurós bérlet plusz 100 Vodafone percet és plusz 50 nemzeti percet tartalmaz, tehát többet kapunk ugyanazért a pénzért.

Ha eddig a 13,5 eurós Red bérlet korlátlan nemzeti beszélgetés mellett 1,5 Gb internetet tartalmazott és korlátozott roaming szolgáltatást (pl. 250 Mm internet), akkor most a 7 erós RED korlátlan roaming perceket és 2,5 Gb inetrenetet, ami külföldön is lehasználható.

A telefon listára is érkezett több panasz, hogy kevés a készülék és hogy drágák a telefonok.

1. Vannak olyan telefonok, amikbõl nem áll rendelkezésre nagyobb raktári készlet, az úgy nevezett: End of life – készülékek. Ezeket azért nem tüntettük fel a listán, mert nem tudjuk garantálni, hogy lesz belőle egy hónap múlva, amikor postázni kellene.

2. A mi bérleteink nagy része olyan olcsó, hogy alig fedezi a szolgáltatások árát, nem marad mozgástér a telefonok árának a támogatására.

3. Vannak olyan telefonok, amelyek annyira gyenge minőségűek, hogy nem mertük listázni őket, vagy a múltbeli tapasztalataink alapján töröltük őket.

4. A többi szolgáltartónál is kb. 50-60 telefon lista van az árlistán (most arról beszélünk, hogy ha egyenesen a szolgáltatónál vásároljuk a telefonokat, nem pedig egy helyi boltba, ahol a bolt több telefont is árusíthat,  mint amit a szolgáltatón keresztül vásárol).

A telefonlistán még dolgozunk, és ha valamit tudunk finomítani, azt igyekezünk megtenni.

Üdvözlettel,
az Ebaptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2017.04.01.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Sikerült leegyeztetni a Vodafonnal az új bérletek részleteit. Alább találtok:
– egy kommunikációt az új feltételekről, ütemtervről
– csatolva van az új felelősségi nyilatkozat is ahol az új feltételeket láthatjátok
– van új árlista is
– feltöltöttünk egy gyakran feltett kérdéseket dokumentumot is ami hasznos lehet kérdés esetén

 

Kedves testvérek!

Túl vagyunk egy hosszú és nehéz egyeztetés sorozaton a szerződés megújítására. A legjobb tudásunk szerint igyekeztünk minél előnyösebb szolgáltatást kitárgyalni a szolgáltatótól. Egy nagy csoport vagyunk és tudjuk, hogy nem vagyunk képesek minden egyéni igénynek eleget tenni, de igyekeztünk a közösségnek a legjobbat elérni.

Az új bérlet feltételeit az új felelősségi nyilatkozatba találják, csatolva lesz egy új árlista is.

Alapvető változás van az új bérletek körül az Európai Unió szabályozása miatt, a Roaming díjak tekintetében. Mindenki várta már, hogy az idéntől el fogják törölni a Roaming díjakat és mindenki szabadon használhatja a telefonját külföldön is. Ez a szabály jól hangzik, csak az apró betűs résszel vannak a gondok.

Az EU szabályozás előírja, hogy a mobiltelefon szolgáltatók, nem kérhetnek külön pénzt az EU területén a roaming szolgáltatásért, DE ezt a szolgáltatást NEM KÖTELESEK felkínálni a legolcsóbb úgynevezett Alap bérleteknél. Emiatt a következő két évre a Vodafone nem tudja ideadni a roamingszolgáltatást minden bérletre. A mi (olcsóbb) bérleteink is emiatt két csoportba vannak sorolva: nemzeti és roamingos bérletekre.

 1. nemzeti bérletek: ezek olyan bérletek, amiket csak itthon lehet használni, ezekre nem lehet roamingot bekapcsolni. Ilyen bérlet az új 2 eurós, 4,5 eurós és az új 5 eurós bérletek.
 2. roamingos bérletek: ezek olyan bérletek, amikre roamingot is be lehet kapcsolni, ezeket mind itthon mind külföldön lehet használni, ilyen bérletek az új 4 eurós, 6 eurós, 7 eurós RED és az új 13 eurós RED bérletek. Ezen bérletekbe foglalt perceket, SMSeket, adatforgalmat mind itthon, mind külföldön fel lehet használni. A RED bérleteknél a korlátlan juttatás csak akkor érvényes, ha valaki életvitelszerűen itthon használja a bérletét és csak néha külföldön. Ennek a háttere az, hogy senki ne éljen vissza a korlátlan roaminggal. Ezt nem a Vodafone írja elő, hanem az EU szabályzata.

 

Ez a változtatás kedvező azoknak, akik többet kell, hogy beszéljenek külföldön, mert 20 perc beszélgetés roamingban eddig 2 euróba került, most viszont ezért az összegért 300 percet lehet beszélni. Viszont akik csupán csak alkalomszerűen használják ezt a szolgáltatást, azok, most minden hónapban ki kell fizessék a magasabb bérlet árát, még akkor is, ha nem használják el a bérletben biztosított perceket. Sajnos ezen nem tudtunk változtatni, a szolgáltatókat köti az EU-s szabályozás.

Ez a roamingos kérdés minden szolgáltatóra érvényes, nem csak a Vodafonera. Így hasonló feltételekkel fognak találkozni a következő hónapoktól minden szolgáltatónál! Lehet, hogy a kisbetűs résznél lesz leírva, de minden szolgáltató köteles lesz betartani az EUs szabályozást.

Szeretnénk különösen a fiatalok figyelmébe ajánlani az 5 eurós nemzeti bérletet, ami korlátlan beszélgetést és SMS-t tartalmaz Románia területén és 4Gb internet forgalmat is.

Arra bátorítunk mindenkit, hogy gondolja át, milyen bérletre lenne szüksége és eszerint adja le a rendelést a csoportvezetője felé a bérlet típusra és a telefonra is, amit rendelni szeretne mellé. Az új szerződés április 27-én lép érvénybe. Így addig mindenkinek választania kell új bérlet típust.

 

A következő lenne az ütemterv:

 • március 27 – április 9 között kérjük a csoportvezetőket, hogy írják meg az Ebaptifon irodának, azt, hogy ki az, aki a következő két évre NEM szeretne az Ebaptifon flottához tartozni, az ő számaikat lezárjuk, vagy ha kérik, akkor Prepay kártyára tesszük át 3 eurós kredittel, amit a felhasználó fog kifizetni az utolsó számláján. Aki nem jelzi a lemondási szándékát április 9-ig, úgy értelmezzük, hogy szeretne maradni a következő két évre az Ebaptifon flottában.

   

 • április 10 – 12 között az Ebaptifon iroda kiküldi minden csoportvezetőnek a listát a flottába maradt számokkal, amibe majd be lehet írni azt, hogy ki milyen telefon és bérletet rendel a következő két évre.

   

 • április 12 – április 24 (éjfél) között kérjük, küldjék meg azt, hogy ki milyen bérletet és telefont szeretne rendelni. Ez alapján fogja a Vodafone átállítani a bérleteket április 27-én.

   

 • április 27-től az új bérletek lépnek érvénybe.

   

 • április 28-tól kezdi el a Vodafone postázni az újonnan megrendelt telefonokat. Terv szerint május végéig a telefonok nagy részét postázni tudják. Ha ez a terv módosul a csoportvezetőkön és az Ebaptifon site-on keresztül, értesítjük a felhasználókat.

 

Néhány információ, amit érdemes szem előtt tartani:

 • ha valaki behozza a telefonszámát a flottába más Vodafone bérletből, csak akkor rendelhet telefont, ha az eredeti szerződése hűségideje lejárt, más szolgáltatótól pedig csak előre fizetős (PRP) kártyáról tudunk számokat befogadni. Ez utóbbi esetben igényelhető telefonkészülék.
 • a két évvel ezelőtti szállítási bonyodalmak elkerülésére, minden megrendelt telefont a Szövetséghez rendelünk, onnan fogjuk továbbküldeni a csoportvezetőknek.

Ha kérdés lenne, kérjük, forduljanak a csoportvezetőkön keresztül az Ebaptifon irodához vagy kövessék az információkat az Ebaptifon site-on. 

 

Üdvözlettel,

az Ebaptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2017.01.09.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

 1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
 2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
 3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
 4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 
Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

 • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
 • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
 • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2016.07.09.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Július 11-16 és augusztus 1-14 között Kovács Ágnes, évi szabadságát tölti. A szabadság ideje alatt korlátozott ügyintézés folyik, az iroda csak emailben érhető el. Telefonon keresztüli ügyintézés nem lesz.
 
Ebben az időszakban a következő ügyintézéseket vállaljuk az Ebaptifon iroda részéről:
 • Ha a számla körül van bonyodalom, esetleg túlszámlázás történt, hiba van a számlában, kérem írjanak az irodának és tisztázzuk az ügyet a Vodafonnal. A hiba a szabadság időszaka után, az új számlán lesz majd korrekciózva!
 • SIM cserét, roamingot, puk kódot, blokkolást a szabadság ideje alatt is elvégzünk emailes bejelentés alapján.
 
Ezeket az ügyeket nem intézzük a szabadság ideje alatt:
 • Új bérleteket, portálásokat, telefon rendeléseket nem adunk le a Vodafone felé. Ha valaki ilyen ügyet szeretne intézni, kérjük, küldje el a kérést emailben „új előfizetés” megnevezéssel, és Ágnes szabadsága után lesz feldolgozva a kérelem.
Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 FRISSÍTÉS: 2016.06.22.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Mától van új árlista.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 

 

 

Fórum

Szeretnem kerdezni, hogy mikorra varhato, hogy a kert szamokat atteszik feltoltos kartyara, ugyanis az volt az igeret, hogy 9-tol mar dolgozni fognak ezen, de itt nalunk a 150 szemelybol meg senki nem kerult at. Es vannak szemelyek akiknek surgos lenne.

Honnan tudhatom meg, hogy a hűség program alapján mekkora adatforgalomat kapok? Meg fog jelenni a "cost control"-ban? Jó lenne ezt tudni már a bérlet kiválasztása előtt, de valószínűleg legtöbben nem tudják, hogy mióta van Vodafone bérletük. Meg lehet ezt tudni valahogy?

Kérhetném a bérletek értékét Ron ban pontosan meghatározva, kifejezve. Előre is köszönöm!

Kedves Gedeon,

mivel az árak euróba vannak, így akár napi szinten változhat egy picit a bérlet ára. A jelenlegi árfolyam alapján írom a választ. Ebbe már benne van az adminisztrációs díj is.

Üdv, Beni

2 eurós - 13,82ron / 4 eurós - 24,65ron / 4,5 eurós - 27,36ron / 5 eurós - 30,07ron / 6 eurós - 35,48ron / 7 eurós - 40,90ron / 13 eurós - 73,38ron

 

Tisztelt testvérem,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi van akkor ha veszek egy olyan bérletet amelyikben nincs bele foglalva a roaming! S mint ez köztudott 2017 június 15-től megszűnik a roaming az európai országokban akkor Európa területén belül használhatom ezt a bérletet?

Válaszodat előre is köszönöm!

Kedves Bálint Ferenc Zsolt, fontos tudni azt, hogy a cikkek amik most jelennek meg a médiába NEM tartalmazzák minden részletet! A jövőben NEM minden előfizetés lesz használható külföldön. Lesznek nemzeti (national) bérletek is amik nem fognak külföldön működni!!! Ilyen lesz pl. a Baptifonon belül a 2 eurós, 4,5 eurós és 5 eurós bérletek. Ha időd engedi kérlek olvasd végig a közzétett kommunikációkat itt a Baptifon oldalon, ott részletesebb infót találsz erről. Üdv, Beni

Tisztelt Benjámin,

Szeretném előre bocsátani, hogy kérdéseim és gondolataim csak érdeklődés szándékúak és nem akarok megbotránkozást senki részére de még eléggé sok kérdésem lenne, hogy minek mi értelme van de eléggé sokmindent nem látok át az Úr bocsássa meg nekem ha nem jól érvelek vagy nem tisztán látom a dolgokat és imádkozom azért ha mindez nem így van akkor elfogadom a dolgokat úgy ahogy vannak!

Én értem, hogy te mire szeretnél utalni, csakhogy a Média hírei is eléggé pontosak mivel ezt a dolgot nyomon követem már lassan másfél - 2 éve mivel jelenleg kint tartózkodom meghatározatlan ideig külföldön mivel nincs lehetőségem otthon ideális munkahelyet találni, és érdekem van megtartani a bérletet mivel otthon ugye csak ezt használom és ha már a roaming úgyis megszűnik akkor miért fizessek két bérletet vagy akár feltöltés kártyát ha nem szükséges és egy bérlet is elég a költségek szempontjából de más szempontból is, figyelve a híreket elsősorban mikor a roaming megszűnését bejelentették két felvonásról volt szó, amiből a leírtak alapján lassan egy éve az első meg is történt és nem okozott csalódást az a tény amit a médiában erről közöltek mivel teljes mértékben ahogy ott levolt írva olyan mértékben csökkentek a roaming díjak Európán belül amivel nem értek egyet az az a tény, hogy a nem roaming-os illetve a roaming-os alap bérletek közötti különbség a duplája az elsőnek csupán a roaming lehetőség miatt ami elvileg megfog szűnni.

Ami engem illet a leírtak alapján ha 4 hónapig folyamatosan kint tartózkodom Románia területen kívül akkor plussz költségekre is számíthatok a tájékoztatás alapján amit már előzőleg is figyelmesen elolvastam.
De mi van akkor hogyha én hónaponta hazamegyek az nem számít folyamatos kint tartózkodásának ugye? Ezért nem kell plussz költségekre számítanom!?

Legutoljára még azt szeretném megkérdezni nem lehetne mostmár egy olyan bérletet is kidolgozni amelyikben azt internetszolgáltatás is korlátlan lenne egy jutányos áron biztos többeket érdekelne, engem személy szerint már akár a jelenlegi szerződés kezdetével is!

Üdv Ferenc.

Kedves Ferenc, nézd, sajnos senki nem fogja tudni neked pontosan megválaszolni ezeket a kérdéseket. Minden szolgáltató óvatosan közelíti ezt a kérdést, benne hagyja annak a lehetőségét, hogy plusz költséget számoljon fel ha valaki visszaél a bérletével. Én is csak ezt tudom mondani. Szerintem olyan bérlet amibe az internet korlátlan egyenlőre nem lesz pontosan a miatt, hogy külföldön is használni lehet a bérletet. Az internetezés külföldön drága. De ez csak az én privát véleményem. Üdv, Beni

A roaming modositása csak az Europai Union belül érvényes?

Kedves Mihály Géza, igen, a roaming módosítás alapvetően EUs országokat érinti. Üdv, Beni

A 4 eurós bérlet esetében, a roamingban elhasznált SMS-eket a 75 nemzeti SMS-ből vonják le, vagy pedig külön kell fizetni ?

Igen, mint minden roaming szolgáltatásnál, az itthoniból vonják le az SMS-eket is.

Udv Beni,egyszeruen felhaborito a telefonok ara,igy barmike megrendelhett akarmilyen telefont egyes internetes weboldalokrol kb ugyan olyan arba,es elofizetes nelkul ,egy gyors osszehasonlitas pl: Huawei p 9 lite 6 euros elofizetessel 182.46 euro =822 lej , es az online uzletekbe peddig 917 lej http://telefonino.ro/huawei/876-huawei-p9-lite-dual-sim-black-pret.html,... ilyen elofizetessel az ebaptifon elveszti a fiatalokat,koszonom

Kedves Dénes, nem tudom elfogadni, hogy felháborítóan magasak a telefon árak! Egyrészt az Ebaptifon flotta lényege nem a telefon árusítás hanem a kedvező bérletek és ingyen beszélgetés a flotába. Javasolom, hogy azt nézd meg, hogy egy 6 eurós bérletbe foglat juttatásokat máshol mennyiért tudod megvenni és ott mennyibe kerül a telefon. De utána azt is ved, figyelembe, hogy ha elfogy a bérletbe foglalt perced akkor a Baptifonon belül 3 centet fizetsz egy national hívásért és nem 20 centet mint pl. az Orangenél, de az internet túlépésre is sokkal jutányosabb a túllépés, nem beszélve arról, hogy ingyen beszélsz a flottába. Lehet a telefon nem lesz sokkal olcsóbb de a bérlet sokkal jutányosabb mint máshol. Üdv, Beni

A berleti dijakra hozza kell szamolni 3 lej kezelesi koltseget?

Kedves László, igen a 3RON-t rá kell számolni. Üdv, Beni

Koszonom a valaszt.

A 4,5 eurós abonamentben SMS csoporton belül ingyen van és korlátlan vagy a meglévő 350 egységből veszi le ?

Kedves Oni, a 4,5 eurós bérletnél a csoportos hívás korlátlan, az SMS a 350 egységből megy. Üdv, Beni

Mivel a Vodafonos SMS-ek ingyen vannak, ezért korlátlan a csoporton belüli is

jo huzas ez a roaming dupla aron :)

Kedves dzola, sajnos az Európai Únió kitalálta ezt a rendeletet ami azt mondja, hogy a hazai juttatásokat külföldön is oda kell adni. Viszont az országok között a tarifák még mindig magasak így csak akkor tudja oda adni a szolgáltató ugyanazokat a juttatásokat itthon mint külföldön ha magasabb áron adja a bérletet. Ez a téma MINDEN szolgáltatót érinteni fogja a következő hónapokban. Ez a piaci trend, ehhez kell nekünk is igazodnunk.

A prepay kártyákra be lehet majd kapcsolni a roamingot?
Csak azért kérdem, mert vannak akik nem szeretnének 2 eurósnál drágább bérletet venni, de szükségük van 1-2x egy évben a roamingra. És ha a prepay kártyákra be lehet kapcsolni a roamingot, akkor vásárolhatnának egyet a külföldi tartózkodásokra.

Kedves Eszter, nem tudom, de megkérdezem. Annyi biztos, hogy az EUs szabály a Prepay bérletekre is érvényes lesz, így ott is kevesebb juttatásod lesz ugyanazért a pénzért. Beni

Kedves Eszter, ma tette közzé a Vodafone a szabályokat a Prepay kárytákra is, a jövőben csak olyan kártyán lehet akítv a roaming amelyiken minim havi 8 eurós extraopció aktív! Azaz havonta minimum 8 eurót kell feltölteni rá. Ennél sokkal jobb a 4 eurós bérletünk de akár a 6os, 7es is! Beni

Érdekelne, hogy lesz még frissitve a telefonlista, vagy ez végleges?

Szia Ölvedi, jelenleg ez az árlista. Pár hetente szokott változni. Amint változik, feltöltjük az újat.

Üdv, Beni

Most frissült!

Keves telefon kozot lehet valasztani es eleg dragak is meg 13 reddel is ..masik arlista nemis lessz mar?

Azt szeretnem megkerdezni hogy hol lehetne megnezni az uj arlistat?(ha van)

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.