RMBGySz*

Ebaptifon

 FRISSÍTÉS: 2017.02.24.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Pár hete elkezdtünk gondolkodni arról, hogy lenne érdemes és bölcs a következő két évben a Baptifon flottával eljárni. Az előnyök és hátrányok mérlegelése után arra a következtetésre jutottunk, hogy nem tervezünk szolgáltatót váltani, a következő két évben is a Vodafone cégtől tervezzük megrendelni a mobiltelefónia szolgáltatásokat. Alapvetően meg vagyunk velük elégedve, jó árakat adnak, az esetek többségében jó szolgáltatást kapunk a Vodafone cégtől. Tudjuk, hogy voltak kellemetlen esetek, de ezek bármelyik szolgáltatónál előfordulnak. A váltásban nagy a rizikó, így ha nem szükséges akkor nem lépnénk meg.

 

A jelenlegi szerződésünk májusban járna le, de szeretnénk előbb aláírni az új szerződést, főleg azért, hogy ne nyúljon bele a nyárba a telefonok rendelése.

Az alábbi bérletstruktúra még csak javaslat a mi oldalunkról. A Szövetségen belül szereténk átbeszélni ezt a javaslatot. Ha ehhez építő javaslat érkezik, ami a többségnek hasznos akkor ezeket a javaslatokat beépítjük és megpróbáljuk elfogadtatni a Vodafone céggel.

 

Szeretnénk hansúlyozni, hogy a Baptifon flotta nem tud minden igényre megoldást nyújtani. Olyan bérletstruktúrát próbálunk összeállítani, ami versenyképpes, a piacon megállja a helyét árban és minőségben, de az is szempont számunkra, hogy a közel 3300 előfizetést kezelhető keretek között tartsuk. Pl. e miatt nem tudunk több mint 4-5 bérlet fajtát kínálni. Igyekszünk jó feltételeket leegyeztetni annak a reményében, hogy a nagy többségnek ezek a bérletek és feltételek megfelelőek.

 

Az szerződés megújítás ütemterve a következő lenne:

 • ez úton  közöljük a bérlet struktúra javaslatot, akinek érdemben van hozzáfűzése, kérdése, kérjük küldje el írásban az Ebaptifon irodához, igyekszünk ezeket megválaszolni
 • ezt követően le fogjuk véglegesen egyeztetni az új bérlet struktúrát a Vodafone céggel
 • március 27-től szeretnénk áttérni az új bérletekre és feltételekre. Természetesen előtte le lehet majd mondani a jelenlegi Baptifon bérleteket, ha valaki már nem szeretne a jövőben részt venni a flottában
 • Fontos megjegyezni azt, hogy majd a telefon rendelés  leadásakor a bérletípus még módosítható.
 • A régi bérleteket a következő módon tennénk át az új bérletekre:

Régi bérlet típus

Új bérlet típus

2 euro és 2 euro fix

2 euro és 2 euro fix

4,5 euro

4 euro

6 euro

7 euro

7,65 euro

7 euro

13,5 euro RED

12/13 euro RED

 

FIX 2 eurós bérlet (a jelenlegi feltételek) + 3RON

 • 150 perc nemzeti – rep.
 • 150 perc Vodafone hálózatba – rep.

 

2 eurós bérlet (a jelenlegi konstrukció) + 3RON

 • 150 perc nemzeti – rep.
 • 150 perc Vodafone hálózatba – rep.
 • 60 SMS nemzeti rep.
 • 30 perc nemtetközi fix
 • ingyen telefon: Nokia 222 vagy hasonló model

 

4 eurós bérlet + 3RON

 • korlátlan Vodafone hálózatban (perc és SMS)
 • 350 perc/SMS nemzeti vagy nemzetközi fix 1-es zónába
 • 500 MB internet
 • 100 perc nemzetközi mobil

 

5 eurós bérlet + 3RON – csak SIM  ez egy olyan bérlet amihez nem jár telefon, csak SIM

 • korlátlan nemzeti (perc és SMS)
 • 5 GB internet

 

7 eurós bérlet + 3RON

 • korlátlan nemzeti (perc és SMS)
 • 5 GB internet
 • 200 perc nemzetközi mobil  

 

12/13 eurós RED bérlet + 3RON

 • korlátlan nemzeti (perc és SMS)
 • 7 GB internet
 • 250 perc nemzetközi mobil 
 • roaming: 500 perc/SMS + 500 MB internet

 

Egyéb rendelhető opció:

- 1 GB internet csomag ára 1 euró

- 2 GB internet csomag ára 2 euró

- 5 GB internet csomag ára 5 euró

Egyéb tudnivalók:

 • az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t (TVA-t)
 • minden bérlet típusra plusz kedvezményt kapunk a telefon árakból, ahhoz a listához képest ami a Vodafone boltokba elérhető. A standard bolti listákhoz képpest, 5-70 euro plusz kedvezményt szeretnénk, a telefon ára és a bérlet típusától függően.
 • a túlforgalmi díjak nem változnak, a jelenlegi feltételekkel megyünk tovább (hívás, SMS, internet)

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

 FRISSÍTÉS: 2016.07.09.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

 1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
 2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
 3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
 4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 
Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

 • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
 • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
 • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2016.07.09.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Július 11-16 és augusztus 1-14 között Kovács Ágnes, évi szabadságát tölti. A szabadság ideje alatt korlátozott ügyintézés folyik, az iroda csak emailben érhető el. Telefonon keresztüli ügyintézés nem lesz.
 
Ebben az időszakban a következő ügyintézéseket vállaljuk az Ebaptifon iroda részéről:
 • Ha a számla körül van bonyodalom, esetleg túlszámlázás történt, hiba van a számlában, kérem írjanak az irodának és tisztázzuk az ügyet a Vodafonnal. A hiba a szabadság időszaka után, az új számlán lesz majd korrekciózva!
 • SIM cserét, roamingot, puk kódot, blokkolást a szabadság ideje alatt is elvégzünk emailes bejelentés alapján.
 
Ezeket az ügyeket nem intézzük a szabadság ideje alatt:
 • Új bérleteket, portálásokat, telefon rendeléseket nem adunk le a Vodafone felé. Ha valaki ilyen ügyet szeretne intézni, kérjük, küldje el a kérést emailben „új előfizetés” megnevezéssel, és Ágnes szabadsága után lesz feldolgozva a kérelem.
Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 FRISSÍTÉS: 2016.06.22.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Mától van új árlista.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2015.12.09.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az őszi kampány lejárt! A következők részesültek nyereményben:

Samsung A3 mobil: Bányai Ferenc és Oláh Lajos

Vodafone Tab Prime 9,6" tablet: Bodogán Zsiga és Kajcza János

Fix telefon és szerződés végéig előfizetés: Mike Adina és Mikló Attila

Mától új árlistánk is van, ami már az első hat hónap lejárta utáni, módosított árakat tartalmazza.

 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2015.11.23.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Csatolva találtok egy újabb Vodafone árlistát!

 

A Vodafone céggel való szerződésünk értelmében november 30-án lejár az első 6 hónap, ameddig a maximális kedvezményeket kaptuk a megrendelt telefonok árából.

Aki mostanában tervez bérletet kötni, javasoljuk, hogy november 30-ig adja le a rendelést az Ebaptifon iroda felé, hogy továbbítani tudjuk a Vodafone felé.

December 1 után közzétesszük az új árlistát.

 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2015.10.19.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Mától indul a Baptifon őszi kampánya. A kampány a következő lehetőségekkel jár:

 
1. November végéig, lehetőség lesz kipróbálni a fix telefónia szolgáltatásokat valamint a tableteket is lehet majd tesztelni. Két működő fix telefon és két tablet áll a felhasználók rendelkezésére amit el lehet kérni az Ebaptifon iroda közvetítésével 1 hétre tesztelni. A csoportvezető, kérem jelezze az Ebaptifon irodának, ha szeretné a bemutató darabok egyikét a saját csoportjába tesztelni egy hétig. Az Ebaptifon iroda gyűjti ezeket az igényeket és sorra elküldi a fix telefont vagy a tabletet a településekre az akció ideje lejártáig. (A készülékek eljuttatása egyik helyről a másikra történhet lekipásztorok által vagy a curier szolgálat igénybevétele segítségével. Ez utóbbi költségét a Szövetség visszatéríti.)
 
2. Az őszi kampányban a Vodafonnal együtt, reklámozni szeretnénk a fix telefon és a tablet szolgáltatásokat, ezért bárki aki legalább egy csoporton belüli számmal rendelkezik és új felhasználókat hoz az Ebaptifon csoporthoz, november végével nyereményben részesülhet.
A sorsolásra kerülő nyeremények a következőek:
2x 1darab Fix telefon és a hozzá tartozó 2 eurós előfizetés a jelen szerződési ciklus lejártáig (a plusz fogyasztást fizetni kell), 2x 1darab Samsung A3 mobiltelefon (előfizetés nélkül)és 2x 1darab Vodafone Tab Prime 9,6” tablettet (a bemutató darabokat előfizetés nélkül) sorsolunk ki azon személyek között, akik mától, november végéig lejelentenek az Ebaptifon iroda felé:
 3 új mobil bérletet
 vagy 1 mobil új bérletet és 1 fix bérletet
 vagy 1 mobil bérletet és 1 tablet bérletet
 vagy 2 fix bérletet
 vagy 2 tablet bérletet
 
Nem feltétlenül saját névre kell ezeket a bérleteket kötni, hanem olyan személyekére is lehet, akik közösségünkhöz tartozó személyek és a lelkipásztor és csoportvezető is garanciát vállal értük, hogy megbízhatóak. Az a fontos tehát, hogy ezt a 2-3 új felhasználót ki hozta a csoporthoz. 
Ezt a csoportfelelős le kell jelentse az Ebapifon iroda felé, az előfizetések adatai közlésével egy időben, és ő maga is számon kell tartsa ezeket a személyeket (ez akár ő maga is lehet). Ezek a csoporton belüli számmal is rendelkező testvérek nevei pedig, nyilvántartásba kerülnek a sorsolási listára, amiből majd kikerülnek a szerencsés nyertesek.
Ha valaki csak 2 új mobil előfizetőt hoz, az nem tud részt venni a sorsolásban. Viszont ha 2x3 új mobil előfizetőt, vagy 2x2 fix bérlőt... tud a csoportba hozni a fentebbi felsorolás szerint, azok nevei annyiszor kerülnek a listára, ahányszor a fent említett lehetőségeket teljesítik. Így megnő az esélyük valamely nyeremény megnyerésére.
November 27-ig kell összegyűjteni a fent említettek szerinti legalább 2 vagy 3 új előfizetőt. November 27-el lezárjuk ezt a listát, ami után sor kerül a sorsolásra.
 
Itt szeretnénk közölni, hogy csak most ezen akción belül, hogy a tablet előfizetések előnyösebbek legyenek, a Vodafone leengedte a tablet előfizetések árát 5 eurósra (a régi ár 5,8 euró) + a tablet részlet ára modelltől függően. Ez a kedvezmény csak a november végéig rendelt előfizetésekre lesz érvényes.
 
Ha kérdés van a kampánnyal kapcsolatban, kérem jelezzék az Ebaptifon iroda felé vagy a Szövetség honlapján, a Baptifon részlegen.
Idén nem tervezünk újabb kampányt, karácsonyi kampány sem lesz, mivel november végéig lehet a legjutányosabban Baptifon bérletet rendelni.
 
Van új árlista is ami hétfőtől érvényes.
 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata


 FRISSÍTÉS: 2015.09.08.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Mától van ÚJ ÁRLISTA.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 


 FRISSÍTÉS: 2015.08.27.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Szeptember 1-15 között Kovács Ágnes, évi szabadságát tölti. A szabadság ideje alatt korlátozott ügyintézés folyik, az iroda csak emailben érhető el. Telefonon keresztüli ügyintézés nem lesz.

 

Ebben az időszakban a következő ügyintézéseket vállaljuk az Ebaptifon iroda részéről:

 • Augusztus 31-én minden csoportvezető megkapja az augusztusi számlát. Ha a számla körül van bonyodalom, esetleg túlszámlázás történt, hiba van a számlában, kérem írjanak az irodának és tisztázzuk az ügyet a Vodafonnal. A hiba szeptember 27-én kiállított új számlán lesz majd korrekciózva!
 • SIM cserét, roamingot, puk kódot, blokkolást a szabadság ideje alatt is elvégzünk emailes bejelentés alapján.
 
Ezeket az ügyeket nem intézzük a szabadság ideje alatt:
 • Új bérleteket, portálásokat, telefon rendeléseket nem adunk le a Vodafone felé. Ha valaki ilyen ügyet szeretne intézni, kérjük küldje el emailben mielőbb „új előfizetés” megnevezéssel, és szeptember 15 után fel lesz dolgozva a kérelem.

 A szeptemberi hónapban csak egy alkalommal adunk le még új bérlet és telefon rendeléseket a Vodafone felé, szeptember 17. körül. Addig küldjék el az irodához a szükséges információkat, igényeket a már ismert táblázat kérelmei szerint ( + prp kártya fotót portálás esetén).

 
Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 FRISSÍTÉS: 2015.08.13.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Azt tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb az igény a nemzetközi mobil percekre. Viszont ennek a tételnek a legnagyobb a perdíja nem csak a Baptifonon keresztül de más szolgáltatóknál is.

 
Sikerült egy jobb nemzetközi mobil percdíjat kapni a Vodafonetől, csomagban más módosításokkal együtt. Két nemzetközi tarifa drágább lesz, három viszont olcsóbb, ami között a nemzetközi mobil is, ami 20%-al csökkent.
Úgy gondoljuk, hogy ez előnyös számunka mivel sokan hívnak nemzetközi mobil többek között a Magyarországi Baptifonosokat is, azért elfogadtuk az alábbi módosításokat.
Az új perdíjakat frissítettük a felelősségi nyilatkozatba is. Ha valaki már aláírta a felelősségi nyilatkozatot, NEM kell úrja aláíni.
 

Nemtetközi, mobil perc, új tarifa: 8 cent
Nemzetközi, SMS, új tarifa: 10 cent
Nemzetközi, fix – Europa fix,  USA, Canada, Israel, etc, új tarifa: 8 cent
Nemzetközi, világ többi része, új tarifa: 35 cent
Nemzetközi, Europan kívül, új tarifa: 20 cent

Üdvözlettel, a Baptifon csapat


 

icon:fontawesome:refresh] FRISSÍTÉS: 2015.08.11.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Van új árlista a telefonokra. Mától kezdve ez érvényes.

Üdvözlettel, a Baptifon csapat


 FRISSÍTÉS: 2015.07.22.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Szeretnénk benneteket arról tájékoztatni, hogy Kovács Ágnes édesapja az Úrhoz költözött. Ennélfogva ezen a héten csak nagyon korlátozott ügyintézés fog történni mert szabadnapokon van. Csak nagyon sürgős esetekben keressétek a héten, amit megpróbálunk elintézni. Kérjük emailt írjatok ezekről az ügyekről, jelezzétek a levél elején, hogy sürgős. A többi ügyek, ha jelentést is írtok róluk, a jövő héten lesznek elintézve.

Köszönjük a megértést!

 


 FRISSÍTÉS: 2015.07.8-10.

Az új árlista feltöltve, kevés módosulás van benne.

Az elmúlt 2 hét alatt 2000 rendelést adtunk le a Vodafone felé.

Egy pár napot csúszni fogunk az ígért 2 hetes szállítási időből. A következő 7-8 napban az eddig leadott rendelések 95%át ki fogja küldeni a Vodafone. KB.150 telefon rendelés  teljesítése kicsit problémásabb, mert esetleg épp elfogyott a raktárról a telefon, DE azokat is kezeljük és mindent megmozgatunk, hogy kerüljön telefon. Eddig csak az Alcatel 2000x olyan telefon amit biztos nem kapunk, mivel az Alcatel cég már nem gyártja, ezért a Vodafone sem tudja ezeket a telefonokat szállítani.

Az Alcatel 2000x modell helyett a Doro PhoneEasy 508 SENIOR telefont ajánlja a Vodafone, de ha ez nem felel meg, akkor a telefonlista alapján lehet más telefont is választani. Kérem, az érintett felelősök jelezzék az Ebaptifon iroda felé, hogy milyen telefont választanak a bérletesek az Alcatel 2000x helyett.

Sajnáljuk a helyzetet, bennünket is csak nem rég értesített a Vodafone erről!

Üdv, a Baptifon csapata

 


 FRISSÍTÉS: 2015.07.04.

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

1. júniusi számla

A júniusi számla megérkezett viszont több esetben rosszul számolta a Vodafone a bérleteket, azért a számla még tisztázás alatt van. Amint letisztáztuk küldjük, hogy kinek mennyi a fizetnivalója. Mivel elhúzódik a tisztázás, később kell majd befizetni a számlát. Hogy pontosan meddig csúszik a határidő, arról később tájékozatunk mindenkit.

2. bérlet/opció módosítása után az első számla

Vannak akik az új bérlettel új opciókat kérnek. Minden újra beállított opcióra és bérletre érvényes az a szabály, hogy az első hónapban kétszer kell kifizetni az árát. Az egyik havi opciót/bérletet előre fizetjük. Ezt a szerződés lejártával ha nem szerződik újra, vissza kapja a felhasználó a Vodafonetől, az utolsó havi számláján.

Azok akik nem módosítottak semmit a bérleten, pl. eddig is 2 eurós bérletük volt és ez után is azt kértek, semmi nem fog változni, minden hónapban csak egy havi bérletet fizetnek ki.

3. csoportvezetőknek - csomagok átvétele pecsét nélkül

Tudjuk, hogy a napokban újra gond volt azzal, hogy a Fan Curier nem adta át a csomagokat pecsét nélkül. Nagyon magas szintre vittük az ügyet és újra megerősítést kaptunk arra, hogy a Fan Curier dolgozói tudnak arról, hogy a telefonokkal teli csomagokat pecsét nélkül is átadhatják a csoportvezetőknek a személyazonossági igazolvány felmutatása után. Elnézés kérünk a napokban létrejött kellemetlenségek miatt.

4. kiszállított telefonok

Kérem szépen közölni emailben az ebaptifon iroda felé, a telefonok érkezésével kapcsolatban:
- ha a telefonok már megérkeztek 
- ha mind megérkeztek-e,
- ha nem érkeztek mind meg, megnevezve a meg nem érkezett modelleket, modellenként hány hiányzik, és amennyiben ezt lehet tudni, mely szám nem kapta meg még a készülékét. 
Ezt fontos közölni, hogy egyeztessünk a Vodafone-val.
A számlázáskor is szükséges ezen információk birtokában lenni, mert, ha valaki fizetős telefont rendelt és meg is kapta  leszámlázásra kell kerüljön. 
Köszönjük a közreműködést előre.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 


FRISSÍTÉS: 2015.06.27. + 29. internet opciók - UPDATE

Kedves felhasználók!

Az internet opciók körül lett egy kisebb kavarodás amikor átállítottuk a bérleteket az új típusra.

Ma helyreállt a rend, de szeretnénk tudatni a felhasználókkal a részleteket.

1. A 2 eurós bérlet esetén

Annak akinek 2 eurós bérlete van és mellette 250MB/500MB/1GB internet, annak most a hétvégén amikor átáltunk az új bérlet típusra ki lett kapcsolva az internet opciója. Ezt a Vodafone most visszakapcsolta. Körülbelül 60 felhasználót érint.

Tudom, hogy az SMSben amit kaptak az van, hogy 3,99 euró az ára, DE az egy standard sms, a számlázás a mi szerződéses árainkon fogják majd végezni!

UPDATE: mivel az egész internet ki és újra bekapcsolás számlázás körül történt, a június 27én kiállított számlán nem szerepel fizetnivaló az internetre. A júniusi internet ára a júliusi számlára csúszik át. Júliusban kétszer lesz leszámlázva az internet ára.

2. akinek új 4,5 / 6 / 7,65 eurós bérlete van

Ezeknek a felhasználóknak kikapcsoltuk az eddigi plusz internet csomagukat mivel az új bérletekbe van már internet. Lehet, hogy nem lesz elég mindenkinek a 100MB vagy a 300MB ami a bérletekbe van, DE a plusz adatforgalmat 1 cent / MB fogja számlázni a Vodafone, szóval a felhasználó nem fog többet fizetni mint eddig és nem is fizet egy internet csomagot pluszba mivel már van internet a bérletbe.

Minden bérletre érvényes az, hogy amikor a felhasználó leadja ezekben a hetekben a telefon rendelését és az új bérlet tipusát, akkor kérem jelezze, hogy van-e szüksége plusz internet opcióra.

Ha jelzi, hogy a bérleten kívül kell neki még internet opció akkor azt külön csomagba be fogjuk kapcsolni.

UPDATE: Ha eddig volt internet opciója és le szeretné mondani, akkor a táblába fel kell fezetni a RENUNT megjegyzést az internet oszlopba.

Az új árlista feltöltve.

1. Prepay-re váltás és kért számok lezárása

A Vodafone áttette tegnap mind azon SIM kártyákat Prepay-re amiket kértünk. A lezárásra kért számok is  munka alá kerültek tegnap.

2. Új bérletek beállítása és furcsa Cost Control

A napokban állítja át a Vodafone a bérleteket az új típusra. Ez az első alap átállítás, például a 2 eurós bérlet az új 2 eurós új csomag szerint lesz beállítva, a régi 4 eurós az új 4,5 eurós szerint, stb. Ha valaki a következő két évre bérletváltoztatást kért, azt a következő hetekbe fogja beállítani a Vodafone, amint megkapja a leadott rendelést.

Pár napig lehet, hogy a Cost Control furcsa számokat mutat, pl. plusz internet forgalmat, roamingot, stb. Nem kell megijedni, ez ilyenkor normális. Ha keddre sem rendeződik a Cost Control tartalma, csak akkor keressék a Baptifon irodát, addig nem érdemes!

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 


 FRISSÍTÉS: 2015.06.20.

Kedves felhasználók!

 2015 június 18-án, csütörtökön lezártuk az idei Baptifon bérletek felmondásának lehetőségét, és elkezdjük a maradók bérleteit áttenni az új fajta bérletekre. Néhány újabb fontos hirdetnivalót szereténk a felhasználókkal közölni:

1. Rendelések leadása
Ma megkapják a csoportvezetők a rendeléses táblázatokat, attól kezdve lehet leadni a telefonokra és az új bérletekre a rendeléseket. A telefonokra kb. 2 hetet kell majd várni attól a időponttól, hogy a csoportvezető leadja a rendelést az Ebaptifon iroda felé. Most az elején sokan szeretnének telefont rendelni, ezért kérjük a felhasználók türelmét. Teljes gőzzel fogunk dolgozni a telefonok kiküldésén!

2. Telefon árlisták - FONTOS
telefon árlisták 1-2 hetente változni fognak. A telefongyártók – Samsung, Nokia, HTC – minden héten kidobnak a piacra 2-3 új telefon modellt, valamint régieket visszavonnak. Ezért egyik szolgáltató, így a Vodafone sem tud az árlistába tartani minden telefont, ha egyszer a gyártó nem szállítja. Az egyezség a Vodafone-al az, hogy pénteken vagy legkésőbb utána következő hétfőre kapunk új listát. Ha nem kerül fel legkésőbb hétfőn új lista a site-ra, vagy a csoportvezetők nem kapnak új listát, akkor arra a hétre az előző heti lista érvényes. Az árak felfelé biztosan nem mennek, esetleg telefonok cserélődnek a listában. A következő lista most pénteken/hétfőn várható. A Szövetség honlapján mindig fent van a legfrissebb lista. Csatolva küldjük a héten érvényben levő listát.

3. Új felelősségvállalási nyilatkozat
Az új felelősségvállalási nyilatkozatba bekerült a 2 eurós bérlethez a 30 Európa fix perc is valamint a RED bérletbe foglalt adatforgalom nem 1GB hanem 1,5GB!
Kérem az új felelősségi nyilatkozatot használni: 2015.06.19_Felelosegvalallasi nyilatkozat.pdf! Az SMS unlimited – korlátlan SMS csomag és 100/200 nemzetközi mobil perc csomagokra is érvényes a 24 hónapos kötelező hűségidő, ha valaki ilyet rendel, 2 évig nem lehet lemondani.

4. Roaming
A szerződés megújítással tervezzük minden bérletre automatikusan bekapcsolni az állandó roamingot. A telefonrendelés leadásánál kell a csoport vezető felé jelezni a szándékot, ha valaki a bérletére nem akarja bekapcsolni a roamingot. A csoportvezető majd a rendeléses táblázatba jelezheti a roaming opció visszamondását. Javasoljuk, hogy gyerekek vagy olyan személyek esetén, aki tévedésből vagy játékból plusz költséget hozhatnak létre a roaminggal, jelezzék a csoportvezetők felé, hogy ne legyen a roaming bekapcsolva a bérletre.

5. Hétvégi ügyintézés
Ettől a hétvégétől kezdődően érvénybe lesz a hétvégi sürgősségi ügyintézés a Baptifon irodában. Két ügy kapcsán lehet  majd az irodát keresni kizárólag SMS-ben:
   a. roaming bekapcsolással 
   b. SIM cserével kapcsolatban.

6. Kilépők
Azok a felhasználók akik Prepay kártyára lépnek ki, az utolsó számlájukon vissza fogják kapni az előre kifizetett bérlet árát (1 havi bérletet) valamint 3 eurós kreditet kapnak majd a Prepay kártyán, amit úgyszintén az utolsó számlával fognak kifizetni.

7. szeretnénk újból felhívni a figyelmet a vezetékes Ebaptifon bérlet lehetőségére, amit idéntől tudunk biztosítani. 2 euróba kerül és ingyen telefon jár hozzá!

Üdvözlettel, a Baptifon csapat

 

Fórum

Tisztelt ebaptifon ügyintézők, Örömömre (vagy talán többesszámban is kijelnthető lenne) szolgálna, ha a ebaptifon könyvet elektronikus formában is el lehetne érni. Értem én, hogy védve vannak igy a személyek; - de mégsem. Aki akraja úgyis megszerzi valakinek a számát ha már úgy is létezik nyomtatott telefon könyv. A digitális formátum pedig abban nyújtana előnyt, hogy bárhonnan elérhető lenne. Már töbször is szebesültem a problémával, hogy kerestem volna egy testvér számát, s a telefonkönyv meg épp nem volt kéznél. Az ilyen sürgős eseteket kivédné egy pdf formátúmú telefonkönyv. Vagy esetleg az is jó lenne, ha regisztrált felhasználók legalább hozzáférhetnének az rmbgysz oldalán. Az Úr áldja meg továbbra is a munkátokat!

Kedves Tag, ha megejtettük a szerződés hosszabítást, frissíteni fogjuk a telefonkönyvet is. Gondolkodunk az elektronikus változaton is. Üdv, Beni

Mit szóltok ehhez az információhoz: https://ithot.ro/telekom-pleaca-din-romania-activele-preluate-de-orange-... ? Csak azért, mert sokan meglovagolták a DIGI-témát mostanában. Ha jól sikerül, csak az ő ölükben kötünk ki! (Gönczi Géza)

Kedves Géza, nem tudunk hozzászólni a cikk tartalmához mert ilyen jellegű információ nem jutott el hozzánk. Természetesen ha eljut akkor jelezzük.

Üdv, Beni

Mikor várható az új árlista? A mostani már lassan 3 hónapos.

Most lett feltöltve az új árlista.

Idokozben atgondoltam,szeretnek egy,a legegyszerubb tabletet igenyelni!lehetseges e s hogyan?
kernek valaszt,koszonom!

Szia!

Az Ebaptifon irodán keresztül már kaptál választ a tabletes kérdésekre.
Üdv, Beni

0735507335
Kellene puk kodryLw

Szia. Ilyen napi, sürgős kérdésekkel, lehet jobb lenne, ha telefonon fordulnál az irodához, mert itt nem tudunk nagyon gyakran válaszolni a kérdésekre.
Géza

Milyen fix telefon, illetve tablett modellekről van szó?

Kedves Jószi, standard ZTE/Huawei fix telefon és Vodafone Tab Prime 9,6” tablet. Üdv, Beni

Szia! Megnezned, hogy miert van cost suplimentarom?
A szamom 0735507031

Szia Márk, ezzel kapcsolatban kérlek keresd első körben a csoportvezetőt. A részletes számlán látszik, hogy miből van a plusz költség. Mivel ez személyes adat, nem szeretném itt megválaszolni. Üdv, Beni

van új árlista

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.