VIII. ERDÉLYI MAGYAR BAPTISTA FUVÓSTALÁLKOZÓ - SARMASÁG

MEGHÍVÓ

„Fújjátok meg a kürtöt a Sionon,...mert jön az Úr napja, bizony közel van már!" (Jóel 2:1)

Kedves testvérek, lelkipásztorok, zenészek és karmesterek,

Örömmel és tisztelettel meghívunk minden zenészt és hozzátartozót az Erdélyi Magyar Baptista Fúvószenekarok VIII. találkozójára, amely Sarmaságon kerül megrendezésre. Idén 18 zenekar jelezte részvételi szándékát A jó szervezés érdekében egy néhány információt közlünk a testvérekkel és kérünk visszajelzést is, amit vegyenek nagyon komolyan.                                                       

Időpont: 2016. szeptember 24.

Helyszin:  Sarmaság, Piactér. (Parkolás az iskola udvarán.)

Részvételi dij: 15 lej személyenként , minden résztvevőnek: zenészek, hozzátartozóik, karmesterek és lelkipásztorok egyaránt.

Jelntkezési határidő: Szeptember 11, vasárnap.  Zenészek és hozzátartozóik egy csoportban jelentkezzenek, irják meg hányan jönnek .

A programról: reggel 08.00-tól regisztráció és helyfoglalás, pontosan 09.00-kor kezdünk, délelött 11 körül tartunk egy kávé/kalács szünetet, majd 13 órától közös ebéd,  délután 15 órától kezdünk és  18 óra előtt fejezzük be.  A pontos programot is elküldjük majd a testvéreknek amikor mindenki leadta jelentkezését.

Regisztráció.  A regisztráció csoportosan lessz megoldva, gyülekezetenként.  Kérjük a karmestereket jelentkezni a regisztrációs asztalokhoz, ott fizetni és átvenni a zenészek és hozzátartozók kitüzőit. Ezekkel a kitűzőkkel lehet majd étkezni. Azoknak akik külömbözö okok miatt nem tudtak időben lejelentkezni, lesz egy regisztrációs asztal ahol kifizethetik a dijat és étkezhetnek a többiekkel együtt.

Hivjuk és bátoritjuk a gyülekezetek tagjait is jöjjenek el és imádkozzunk ezért a rendkívüli alkalomért, hogy minden Isten dicsőségét szolgálja! Szeretettel várunk

A szervező gyülekezet nevében: Székely Béla Dániel lp.

Dátum: 
szombat, 2016, szeptember 24 - 00:0023:45