RMBGySz*

Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 

 FRISSÍTVE - 2019.09.13 - Ebaptifon iroda szabadság

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Szeptember 16-23 között Kovács Ágnes, évi szabadságát tölti. A szabadság ideje alatt korlátozott ügyintézés folyik, az iroda csak emailben érhető el. Telefonon keresztüli ügyintézés nem lesz.

 

Ebben az időszakban a következő ügyintézéseket vállaljuk az Ebaptifon iroda részéről:

  • Ha a számla körül van bonyodalom, esetleg túlszámlázás történt, hiba van a számlában, kérem írjanak az irodának és tisztázzuk az ügyet a Vodafonnal. A hiba a szabadság időszaka után, az új számlán lesz majd korrekciózva!
  • SIM cserét, puk kódot, blokkolást, bérletmódosítást a szabadság ideje alatt is elvégzünk emailes bejelentés alapján. Hétvégén a *228 számon lehet ezen ügyeket intézni.

 

Ezeket az ügyeket nem intézzük a szabadság ideje alatt:

  • Új bérleteket, portálásokat, telefon rendeléseket nem adunk le a Vodafone felé. Ha valaki ilyen ügyet szeretne intézni, kérjük, küldje el a kérést emailben „új előfizetés” megnevezéssel, és szabadság után lesz feldolgozva a kérelem.

 

Üdvözlettel, a Baptifon iroda

 

 FRISSÍTVE - 2019.07.11 - Kártérítés a későn érkezett telefonokért

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Idén a telefonok kiszállítása nagyon elhúzódott.
 
Első sorban szeretnénk mindenkitől elnézést kérni a kellemetlenségért. Nem így terveztük, bennünket is mint Baptifon iroda nagyon zavart, hogy ennyire elhúzódott. Rengeteg fejfájást és munkát okozott ez mindenkinek.
 
Mi volt az oka a késésnek?
- a Vodaone cégnél megváltozott a telefon rendelésének a menete, e miatt sok esetben akadozott a telefon rendelések kiküldése. Nem voltak felkészülve arra, hogy egyből közel 2000 telefon rendelés érkezik be hozzájuk.
Mivel minden felhasználó 50-60 telefonból választhatott, így nem is tudtak előre felkészülni, hogy minden telefonból elégséges telefon legyen raktáron.
Sok minden lehet itt felhozni, a lényeg az, hogy nem működött a telefonok kiküldése ahogy kellett volna, ez biztos.
 
- A telefon gyártól pont most tavasszal cseréltek le sok telefon modelt. Pl. a Samsung a legtöbb telefon modeljét megújította, eltüntek a J3, J4, A5, A9, J4+ stb modelek és megjelentek helyette az A10, 20 ... A50-es modelek.
E miatt is volt sok kavarodás mert újra kellett választani telefonokat.
 
Ezért megkerestük a Vodafone céget és azt kértük, hogy adjanak nekünk egy kártérítést a csúszások miatt.
A következő kártérítést fogjuk kapni a telefon rendelések csúszása miatt.
 
1. egy hónapot elenged a Vodafone a jelenlegi szerződésből, ingyen. Jelenleg március 27ig van velük szerződésünk, amit február 27-re fogunk módosítani a teljes flottára.
 
2. A következő szerződés megújításkor 3 hónappal korábban el fogjuk kezdeni a telefonok rendelésést és kiszállítását!
Ez konkrétan azt jelenti, hogy 2020 novemberébe már elkezdjük összegyűjteni a telefonok bekérését. 
Így terveink szerint február 27-re mindenkinél ott lesz már az új telefon.
 
3. minden olyan felhasználó aki okostelefont rendelt és június elejéig a Vodafone nem küldte el a telefonját a Szövetséghez, egy havi bérletet fog igyen kapni a júliusi számláján mivel nem tudták használni a bérletbe foglalt internetet.
A 2 és 4 eurós bérleteket rendelt felhasználók számára a szerződéses feltételeken felül, késéssel, de leegyeztettük, hogy ezek a bérletek idén is megkapták a hűséginternetből származó adatforgalmat.
A piacon, a Vodafone nem adja oda az olcsóbb bérletekre a hűség internetet, ez egy plusz amit mi kapunk.
 
4. idén tavasszal a telekommunikációs cégek 6-7%-al felemelték az áraikat. Nagyon sok felhasználót és céget érintett ez az emelés.
Mint láttátok az Ebaptifon flottára a juttatások száma egy adott árú bérleten belül nőt, sikerült elérni, hogy bennünket ne érintsen ez az áremelés.
 
Reméljük ezek a pontok valamennyire kártérítenek benneteket a késések miatt.
Levontuk a tanulságokat a telefonok kiküldéséből, jövőre jobban fogunk tervezni!
 
Köszönjük még egyszer a türelmeteket!
a Baptifon iroda 

 

 FRISSÍTVE - 2019.04.04 - Hogy állunk az új szerződés életbe léptetésével?

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Alább látjátok, hogy hol állunk az új szerződés életbe léptetésével:

- minden kívánt telefonszám át lett migrálva Prepay kártyára. Ha valaki gondot észlel kérem jelezze a Baptifon irodának

- a következő napokba a lezárásra megjelölt telefonszámokat le fogja zárni a Vodafone

- holnapi nap a csoportvezetők megkapják a táblázatokat azokkal akik a Vodafone flottába maradnak, ezt a táblázatot kell kitölteni és visszaüldeni az Ebaptifon irodának.

Fontos, hogy a telefonok kiküldését csak akkor fogjuk elkezdeni ha egy adott csoportból mindenki aláírta és visszaküldte az Ebaptifon irodának a felelősségi nyilatkozatot

- a mai nap frissült a telefon árlista is. Megjelent benne egy pár új Redmi telefon, más model pedig eltünt.

Fontos, nem tudjuk garantálni azt, hogy az árlista hetekig nem változik. A mobiltelefon gyártók újabb és újabb modeleket dobnak piacra, a régebbieket pedig lecserélik. Ezt nem tudjuk irányítani.

- Az Orange és a Telekom flottába tartó előfizetések is haladnak.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 

 FRISSÍTVE - 2019.02.28 - Indul az ÚJ Vodafone szerződés

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

A mai nappal elindítjuk a 2019-es Ebaptifon Vodafone szerződés megújítást.

Feltöltöttük az új feltételeket valamint csatoltunk egy leírást a változásokról, ütemtervről. Kérjük ezt a dokumentumot figyelmesel elolvasni mert van benne pár fontos részlet.

Csatoltunk egy új árlistát is a bérletekhez.

Ha kérdésetek lenne, kérjük írjatok az Ebaptifon irodának vagy írjatok itt a fórumon.

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat


 FRISSÍTVE: 2017.01.09 - Miért nem opció a DIGI?

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

  1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
  2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
  3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
  4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

  • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
  • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
  • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

Fórum

Kettő kérdésem lenne a kedves Baptifon vezetők felé: 1. Jelenleg a 4 eurós dijcsomagban vagyok, és március 27 óta nem megy a mobilnetem (mindössze 350 MB, de az is valami lenne...:P). 2. Átmentem a 7 eurós tarifba, ha a csoportvezetőnk visszaküldte a Szerződést, mikor áll át a telefonom az új csomagra? Mert az egyenleginfó folyamatos lekérése a korlátozott percek miatt kicsit unalmas már. Köszi a választ előre is! :)

Szia István, megoldótott, ugye?

A Vodafone szerződésben, 2 és 4 eurós bérlet esetén továbbra is lesz az a néhány száz MB hűség adatforgalom?

Kedves felhasználó,
a bonus internet-et nem az Ebaptifon szerzőfésen keresztül kapjuk. Azt a Vodafone egy promiciós programja. Arra törekszünk, hogy amint eddig is, ezután is kapjuk meg a bonus internet-et.

Helló!

Gondolom azok is akik kérték a flottából való kilépést azoknak is időbe telik míg ez megtörténik. Viszont ez hogyan lesz elszámlázva? Az a néhány nap amíg kilépek a flottából?

Kedves O. a jelenlegi felelősségi nyilatkozat szerint május 27ig van szerződésünk a Vodafonnal. Ehhez a dátumohoz képest szereténk 2 hónappal korábban lezárni számokat. Pár napos csúszással de hiszem, hogy sikerülni fog. Addig használd a bérleted.

7 euros szerzodes eseten mennyi adatforgalmat kell kapjunk ? A szerzodesben 10 gb van ehelyett csak 2.5 gb kaptam

Helló, az átállás körül kell pár nap ameddig beáll a cost controlon az új információ. Kérem a türelmeteket. Beni

Sziasztok ! Miert van az, hogy a szerzodesben a 13 Red eurosnal 12 GB adatforgalmat ir es marcius 27-en csak 5 GB kaptunk ?

Helló, az átállás körül kell pár nap ameddig beáll a cost controlon az új információ. Kérem a türelmeteket. Beni

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.