RMBGySz*

Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 

 FRISSÍTVE - 2020.12.30 - Új feltételek a Vodafone csoportba - 2021-2023 időszak

!!! Emlékeztető !!!

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Az idei évben a szerződés lejárata előtt 3 hónappal már leegyeztettük az új szerződéses feltételeket a Vodafone-al, így ezzel elkezdjük a 2021-2023-as megújítási ciklust.

A csatolmányokba találtok egy részletes tájékoztatót az új bérletekről, feltételekről és a megújítási ütemtervről.

Ha kérdés merülne fel kérjük írjatok az Ebaptifon irodának vagy írjatok itt.

 

Emlékeztető: a csoportvezetőktül várjuk vissza január 20-ig azt az információt, hogy ki az aki nem szeretne az Ebaptifon Vodafone csoportba maradni a következő két évre.

Azokkal akik maradnak, megyünk majd tovább a megujítási folyamatban. azok akik maradnak a csopportba, január 27-én meg fogják kapni már az új feltételeket.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapata

 

 

 FRISSÍTVE - 2020.11.29 - Megújult feltételek az Orange csoportba

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Decembertől megújítjuk a szerződésünk az Orange céggel.

Amint a csatolt ajánlatba látjátok, drágábba lettek a bérletek, viszont olyan juttatásokat kaptunk hozzájuk amiket eddig nem.

  • minden bérletre alaposan megnövelték az adatforgalom mennyiséget, sőt már olyan bérletet is lehet választani ahol korlátlan az adatmennyiség.
  • a magasabb adatmennyiség előnye az is, hogy a különböző applikációkön keresztül (Whatsapp, Viber, Facetime, Messenger) bárkivel lehet telefonálni akinek úgyszintén le van töltve ez az applikáció. Így nem szükségeltetik annyi nemzetközi mobil perc használata.
  • a megjelölt adatmennyiségek teljes mértékét mind itthon, mind külföldön, Európai azaz SEE régióba el lehet használni. Eddig ez nem így volt, az adatmennyiség csak egy részét lehetett elhasználni roamingba.

Amennyiben nem jelzitek nekünk másként, a bérletek a következők szerint fognak módosulni:

Régi bérlet    Új bérlet

3,5 eurós        4,2 eurós

4,9 eurós        5,0 eurós

9,1 eurós        9,9 eurós

 

Ha valaki szeretne módosítani a jelenlegi bérletopcióján azt, kérlek jelezzétek Rajna Ottónak december 11–ig.

Amennyiben nincs visszajelzés, decemberben a bérletek a fenti táblázat szerint lesznek átállítva és az új ajánlat szerint módosítva.

Várjuk visszajelzéseiteket.

 

Ha kérdés merülne fel az új csomagokkal kapcsolatban, kérlek, keressétek Rajna Ottót.

Rajna Ottó lp.

tel. 0786 597 652

email: tbaptifon [at] gmail.com

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 FRISSÍTVE - 2020.08.10 - Megújult feltételek a Telekom csoportba

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Augusztus hónap folyamán megújítottuk a szerződésünk a Telekom céggel. Csatolmányba megtaláljátok az új feltételeket. 

Ha kérdés merülne fel az új csomagokkal kapcsolatban, kérlek, keressétek Rajna Ottót.

Rajna Ottó lp.

tel. 0786 597 652

email: tbaptifon [at] gmail.com

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 

 FRISSÍTVE - 2019.10.18 - Új fix internet-bérlet a Vodafone-nál

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

A Vodafone-től értesültünk egy újabb termékről, a Vodafone Instant 15-ről. Ez egy fix internet szolgáltatás, ami korlátlan internetezést biztosít. A szerződésben ez áll: „viteze maxime estimate și promovate de până la 150 Mbps download și 50 Mbps upload”. Routert a Vodafone biztosít. A csomagban a felhasználó kap ingyen még egy tabletet is, amellyel 15GB egyszeri internetezési lehetősége van. A tablet választható a következő két modell közül:

1. Vodafone Smart Tab N8 10.1 inch negru

2. Huawei Mediapad T3 8 inch gri metalic

A szerződés időtartama 2 év. Nem kell semmiféle kábelt behúzni az internethez, csak erős 4G jelre van szükség. A csomag ára 15 euró + TVA. Kérlek kérdezzétek meg a csoportokban, hogy van-e olyan akit érdekel ez a termék. Szeptember 30-ig várjuk a válaszotokat.

Üdvözlettel, az iroda

 


 FRISSÍTVE: 2017.01.09 - Miért nem opció a DIGI?

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

  1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
  2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
  3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
  4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

  • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
  • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
  • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

Fórum

Kedves József!

A Baptifon flottába olyan telefonokat listázunk amik megtalálhatóak a www.vodafone.ro oldalon. Itt megtalálod a telefonok technikai leírását. Ha itt sem találod az infót akkor ajánlom a www.gsmarena.com oldalt, itt nagyon részletesen fent vannak a telefonok leírásai.
A listázott Xiaomi Redmi 9 telefonra visszatérve, 3GB RAM memóriája van és 32GB tárhelye valamint Corning Gorilla Glass 3-as képernyője van.

Üdvözlettel, a Baptifon iroda

A jelenlegi Vodafone ajánlatban levő Xiaomi Redmi 9 telefon ugyanaz, mint amit a Vodafone hirdet (https://www.vodafone.ro/telefon-Xiaomi-Redmi_9-32-Gri-3_GB) ? Ha nem, akkor 3 vagy 4 MB RAM memóriája van? Van-e Corning Gorilla Glass 3-as képernyője? Tudom, sok kérdés, de sajnos a listában szereplő név alapján sokaknak nagyon nehéz rájönni, hogy mit is rendelnek, és a Vodafone oldala sem ad választ minden kérdésre.

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.