A Nagyváradi Missziókerület VIII. (Virtuális) Kórustalálkozója

Kedves Testvéreink az Úrban, karvezetők, kórustagok és zenészek!

Hálásak vagyunk Istennek, hogy ebben a zűrzavaros időszakban is megőrzött, megsegített minket. Sajnos, gyülekezeteink életében és a szolgálatokban is nyomott hagy a járvány. Éppen ezért úgy látjuk, hogy egyre inkább szükséges lesz a kóruséneklés átértékelése, új utak és új lehetőségek kiaknázása azzal a céllal, hogy szolgáljunk Isten és testvéreink felé evangéliumi énekeinkkel, illetve elérjük azokat, akik még nem ismerik Krisztust.

Mivel ebben az évben nincs lehetőség megszerevezni a kórustalálkozót az eddig gyakorolt módon, arra gondoltunk, hogy a virtuális technikát kihasználva minden egyes kórus, amely részt szeretne venni – missziókerülettől függetlenül – küldje be két szabadon választott ének és két, a zenei szervezők által kiválasztott közös énekkari szám hangfelvételét. A két utóbbi kottáját és kíséretét később fogjuk közölni a bejelentkezett kórusokkal. A jelentkezéseket szeptember 30-ig, az audió-videó felvételeket pedig október 31-ig várjuk a következő e-mail címre: korustalalkozo20 [at] gmail.com. Ezt követően a beküldött anyagok szerkesztés alá kerülnek és be lesznek ékelve az igei gondolatok és közös éneklések közé, amit november végéig szövetségünk honlapján szeretnénk közzé tenni.

Ugyanakkor a résztvételi okleveleket is elküldjük a kórusok karvezetőinek.

Imádkozzunk további oltalomért és gyógyulásért (2 Krón 7:13-14). Áldott szolgálatokat és jó felkészülést kívánunk az énekkaroknak! (A szervezők)