RMBGySz*

Célgyűjtés Kárpátaljának

Szeretettel közöljük a Szövetségünkhöz tartozó gyülekezetekkel, hogy az idén ősszel történő hálaadó napi adakozásunkat a Beregszászi Második Esély új imaházának építésére szánjuk Kárpátalján. Ennek értelmében kérjük szeretettel a gyülekezeteket, támogassák készségük és képességük szerint e célkitűzést az Úr dicsőségére. Az önkéntes adományokat a Szövetség bankszámlájára vagy irodájába kérjük szeretettel majd eljuttatni. 

„A jókedvű adakozót szereti az Isten” (2Kor 9:7).

Testvéri szeretettel az Úrban,

Borzási Pál főtitkár

 

 

A Második Esély Misszió 2011-ben indult. Olyan baptista gyülekezet Beregszászon, amelyik a magyar nyelvű lakosságot szeretné elérni az örömhírrel. A tíz év alatt 20 főre növekedett a gyülekezet létszáma és számos missziós tevékenységet végzett. Itt még több infó található: http://memisszio.info

2018-ban sikerült egy, a misszió számára megfelelő épületet vásárolni a város szívében. 2021-ben kezdünk hozzá a nagyobb építkezéshez, ami hála az Úrnak, elég szépen haladt. A háború sajnos külföldre kényszerítette azokat a munkásokat, akikkel elkezdtük az építkezést. Ennek ellenére az Úr gondoskodott rólunk és ebben az évben is adott előrehaladást, munkásokat, kirendelte az anyagiakat. Kérjük a testvéreket, hogy segítsék és támogassák szolgálatunkat!

Köszönjük!

Nagy Kasza Dániel