Megkeződött az oktatás a roma bibliaiskolában

November 5-én megkezdődött a tanítás a KCA Bibliaiskolában. A szilágypéri csoport 18 tanulóval második évbe lépett. Mihályfalván új csoport alakult 29 tanulóval, akik szintén ekkor kezdték el az iskolát. Hamarosan egy harmadik elsőéves csoport is indul kb. 25 tanulóval. Támogassuk imában ezt a szolgálatot!

Szintén a roma bibliaiskolával kapcsolatos hír, hogy dr. Kovács József írásában megjelent a bemerítésre való felkészülést segítő kötet „KERESZTYÉN VAGYOK! Barátkozók felkészítése a bemerítésre” címmel. Ezt a kötetet úgy a magyar, mint a cigány gyülekezetekben szeretnék használni, és tankönyv szerepe van a roma bibliaiskolában. Ez a tanítványozó anyag segítségére lesz a romamisszióban munkálkodó lelkipásztoroknak és missziómunkásoknak, hogy az új hívőket felkészítsék a bemerítésre és a gyülekezethez való csatlakozásra. Az anyag eddig csak kéziratban volt elérhető. A könyv tartalma: 1. Bűn és megtérés; 2. Győzelem a bűn felett; 3. Üdvösségünk bizonyossága; 4. Imádkozás; 5. Isten igéje; 6. Hit; 7. Szeretet; 8. Gyülekezeti élet; 9. A keresztyén házasság és családi élet; 10. Bizonyságtevő élet; 11. Szolgáló és adakozó élet; 12. Bizalom és engedelmesség; 13. A bennünk lakó Szentlélek; A könyv hangoskönyv változatban is elérhető.

Kovács József másik frissen megjelent kiadványa, a „SZOLGÁLÓ ÉLET” szintén a KCA Bibliaiskola tankönyve. Olyan szolgálatokkal foglalkozik, amelyek minden keresztyén ember feladata.