RMBGySz*

Nagyvárad-Missziókerületi Választó Női Konferencia a Rogériuszon

„Hasonlóságaink és különbségeink a szolgálatban” címmel kerül megszervezésre a Nagyváradi Missziókerületben a Baptista Választó Női Konferencia 2019. szeptember 28-án, szombat reggel 10 órától, a Nagyvárad-Rogériuszi Baptista Gyülekezetben.

A konferencia választási munkálatai mellet a nőtestvéreknek lehetőségük lesz együtt dicsőíteni az Urat énekek és imádságok által, valamint az említ témában Kulcsár Tibor budapesti lelkipásztor és felesége Anikó, a MERA Rádió főszerkesztői és a SOLA Rádió műsor vezetői fognak előadásokat tartani ebéd előtt és ebéd után is.

Szeretettel várunk minden nőtestvért erre a találkozóra, de kérjük, hogy a szavazást illetőleg a gyülekezetek nőtestvérei vegyék figyelembe a Romániai Magyar Baptista Nőszövetség Szervezeti és Működési alapszabályzatát, amely kimondja, hogy „a missziókerületi női vezetők megválasztására a gyülekezetek minden megkezdett 1-25 testvérnő után küldhetnek egy szavazati joggal rendelkező képviselőt a kerületi gyűlésre”, valamint „a missziókerületi választókonferencia akkor határozatképes, ha az adott missziókerületek gyülekezeteinek legalább fele képviselve van”.

A jelentkezési határidő szeptember 24, kedd.

A konferencia költségei a helyszíni közös gyűjtésből lesznek fedezve.

Jelentkezés:
Diószegi Renáta
Tel: 0721 795 490
E-mail: d_reeny [at] yahoo.com
Facebook: renata.dioszegi.7

A facebook Event megtalálható az alábbi linken:
https://www.facebook.com/events/458490501546887/

Kérem szeretettel, hogy bátorítsuk a nőtestvéreket arra, hogy a konferencián részt vegyenek. Hirdessük ki a találkozót és segítsünk, ha szükséges, hogy megszervezhessék a testvérnők az utazást Nagyváradra! Alapszabályzatunk szerint „a missziókerületi választókonferencia akkor határozatképes, ha az adott missziókerületek gyülekezeteinek legalább fele képviselve van” jó lenne elkerülni, hogy a konferencia ne legyen határozatképes, hiszen nagy erőfeszítésbe kerülne még egy ilyen alkalmat szervezni.
Testvéri szeretettel,

Szilágyi László

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.