RMBGySz*

Pótfelvételi a nagyváradi Timóteus bibliaiskola távoktatási programjára

Tekintettel napjaink elhúzódó járványára, 2020 őszétől bibliaiskolánk áttér az online oktatásra (távoktatásra). Ennek fényében azok, akik a jelenlegi tanévben kezdik el tanulmányaikat, a teljes tanulmányi program ideje alatt távoktatásban fognak részesülni, annak előnyeit élvezve. Az online oktatás két formában fog történni: szinkron és aszinkron módon. A szinkron tanulás olyan online tanulási eseményre utal, amelyben a hallgatók egyaránt részt vesznek a tanulásban egyidejűleg. Erre hétvégeken, péntek délután és szombat délelőtt kerül sor. Az aszinkron tanulás is online csatornákon keresztül történik, de valósidejű interakció nélkül. Más szóval a hallgatók ugyanazt az anyagot különböző időpontokban vehetik át az online oktatási felületen.

A hallgatók a következő kurzusokat végzik el két év alatt: Hogyan tanulmányozzuk a Bibliát, Ószövetségi és Újszövetségi bevezető, Genezis, Rendszeres teológia, Róma-Galata levelek, Apologetika, Lelkigondozás, Közbenjáró imádság és ébredés, Hogyan tanítsunk, Formálódás a szolgálatra, Tanítványság, Keresztyén élet, Etika, Evangélizáció.

A távoktatásra való áttérés jegyében az alapfokozatra pótfelvételit hirdetünk, amelyre november 7-én kerül sor online (az időpont és találkozási online felület részleteiről értesítjük a jelentkezőket). Tíz hely van, amelyre lehet jelentkezni.

A bibliaiskola nyitva áll minden olyan személy előtt, bárhonnan a világon (az oktatás magyar nyelven folyik), aki valódi keresztyén jellemmel bír, és tagja egy helyi evangéliumi gyülekezetnek. További feltételek: lelkipásztori ajánlás és egy önéletrajz, amely tartalmazza a megtérés leírását és a felvételizőnek a szolgálattal kapcsolatos személyes meggyőződéseit. A felvételi vizsga két részből áll: 1) egy online vizsga, amely a felvételiző bibliaismeretét hivatott feltárni; és 2) egy online interjú. A beiratkozáshoz szükséges iratokat a Bibliaiskola titkárságára kell eljuttatni e-mailben. Az érdeklődőknek részletes információkkal szolgálunk. Címünk: Str. Berthelot Nr. 5, Oradea 410050. Tel. 0735-500985 (baptifon); e-mail: emericus8 [at] yahoo.com.

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.