Stéfán Ottót temettük Semjénben

■ Mély fájdalommal szívünkben de Isten akaratában megnyugodva vettünk búcsút † Stéfán Ottó Gyula testvérünktől Érsemjénben, az érmihályfalvai körzetben akit az Úr hosszas betegség után, életének 50-ik évében, február 16-án hívott haza magához. Testvérünk a Keresztyén Cigánymisszió Alapítvány egyik munkatársa volt, szolgálatát a betegség alatt sem hagyta abba, hanem végezte hittel és hűséggel. A gyászistentiszteleten Dan László, Kőszegi Dániel szolgáltak és igét hirdetett Papp László lelkipásztor a Fil 1:21 alapján. Ebből az igeversből merített erőt testvérünk, amikor fájdalmai erősek voltak, sokszor ismételte a kórházi ágyon, és utolsó szavai is ezek voltak „Mert nekem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.”
Testvérünk hiánya érezhető lesz nem csak a családban felesége, gyermekei, unokái számára, hanem azokban a gyülekezetekben is ahol munkálkodott, Isten Igéjével bátorította és hívta megtérésre az embereket.
A viszontlátás reményében bucsúztak tőle szerettei és ismerősei. Számukra Isten vigasztaló kegyelmét kívánjuk! (Tóth Gabriela)