RMBGySz*

Új karácsonyi CD Belényesből

Amint azt már többen is tudják közületek, Mike József testvérnek sikerült idén is az Ászáf Kórussal tartott karácsonyi koncertet közzétenni a YouTube csatornán, illetve megjelentetni CD formájában.

Azok, akik szeretnék egyszerűen hallgatni az énekfelvételeket, a YouTube csatornán megtehetik, mert azok közül közzé van téve több is egyenként. Ennek érdekében használjátok az alábbi lejátszási listát: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZGj1NQwYmjhl3nP8kZ7wTN0HwiRtHfkd

Ezzel kapcsolatosan arra kérjük a testvéreket, hogy a kezük ügyében levő felületeken, csatornákon, osszák meg mindezt a gyülekezetek tagjaival. Hisszük, hogy az Istent dicsőítő énekek sokak szívét ráhangolhatják az Igére és ők is bekapcsolódhatnak az ünnepi dicséretbe. További részleteket a következő linken lehet megtudni: https://www.baptist.hu/karacsonyi-cd/ Azok pedig, akik szeretnék megvásárolni az énekfelvételeket, érdeklődjenek bátran Egyed Ernő testvérnél, a kórus karvezetőjénél, mert ő foglalkozik a terjesztéssel (e-mail: erapiano [at] yahoo.com Tel. 0742460636). A CD ára 15 RON.

Áldott ünnepeket kívánok mindenki számára! „Született néktek ma a Megtartó”! Lukács 2,11.

Szeretettel, Borzási Pál