Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 

FRISSÍTVE - 2023.11.04 - frissült az Orange tarifatáblázat

Kedves felhasználók! A honlapon frissítettük az Orange ajánlatát. 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

FRISSÍTVE - 2023.03.01 - Vodafone szerződés megújítása

Kedves felhasználók! A mai nappal elkezdjük a 2023-as Vodafone szerződés megújításának folyamatát. A procedúrát bemutató dokumentumot, az új bérletekről szóló táblázatot és a telefonárlistát megtaláljátok a csatolmányban.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 


FRISSÍTVE - 2023.01.03 - Orange és Telekom új ajánlatok

Kedves felhasználók! A honlapra felkerültek a frissített Telekom és Orange ajánlatok. Hamarosan elkezdjük a Vodafone szerződés megújítását is, aminek az új feltételei is fel fognak kerülni a honlapra. 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
1 + 2 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Fórum

Helló. Mikortól lesz elérhető a Vodafone ajánlata?

egy olan kerdesem lenne hogy a telefon arat egy szamlan lehet csak fizetni?nincs lehetoseg pl 2 vagy tobre?

Kedves Szilárd, idén a telefonok 98% hamar ideért, de a számlázásukat még nem indítottuk el a felhasználók fele. Hamarosan elindítjuk. Mivel volt idő felkészülni a telefon ára kifizetésére, egy összegben kell téríteni a telefont. Üdv, a Baptifon csapat

Hello. Az uj feltételek mar 27 etol eletbe lépett... A telefonok kb mikorra varhatoak?

Szia Szilard, az idejében leadott telefonokat március végéig tervezzük beszerezni és hozzátok eljuttatni.

Nem tudom, csak velem történik-e, de újabban valahányszor kilépek a fiókból, többet már nem tudok bejelentkezni - mindig ez a hibaüzenet fogad: "Ismeretlen felhasználó vagy hibás jelszó. Új jelszó igénylése". Valaki más esetleg tapasztalja ugyanezt?

A hűség internet opció működik a 2 eurós bérlettel?

Kedves József, a hűség internet továbbra is működik a 2 eurós bérleteken is. Ha esetleg mást észlelsz, kérlek jelezd felénk.

Ha valaki szerződés közben drágább bérletre szeretne lépni, az mennyi időt igényel? Vagy mindig csak a hónap 27.-én tudják átállítani?

Kedves József, a bérletek módosítását a telefon rendelésekkel egyidőben adjuk le. Erre jelenleg 4 dátum van kijelölve. A legkorábbi időpont a február 4. A leadási határidő után 1-2 nappal módosítjuk a bérleteket. Egy kivétel van, ha azt látjuk, hogy a módosítás miatt a felhasználóknak többlet költsége keletkezhet akkor a bérlet módosítást elnapoljuk 27-ig. Ez olyan esetekben jellemző amikor a felhasználó olcsóbb, kevesebb juttatásokkal rendelkező bérletre vált, úgy, hogy a váltás időpontjáig már elég sok juttatást elhasznált a régi bérletéből.