Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 

FRISSÍTVE - 2023.11.04 - frissült az Orange tarifatáblázat

Kedves felhasználók! A honlapon frissítettük az Orange ajánlatát. 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

FRISSÍTVE - 2023.03.01 - Vodafone szerződés megújítása

Kedves felhasználók! A mai nappal elkezdjük a 2023-as Vodafone szerződés megújításának folyamatát. A procedúrát bemutató dokumentumot, az új bérletekről szóló táblázatot és a telefonárlistát megtaláljátok a csatolmányban.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 


FRISSÍTVE - 2023.01.03 - Orange és Telekom új ajánlatok

Kedves felhasználók! A honlapra felkerültek a frissített Telekom és Orange ajánlatok. Hamarosan elkezdjük a Vodafone szerződés megújítását is, aminek az új feltételei is fel fognak kerülni a honlapra. 

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
18 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Fórum

Úgy tűnik, nem volt elég világos a kérdés, nem a most éppen zajló bérletújításra gondoltam. Szóval egy példa: ha valaki most 2 eurós bérlettel megy tovább, de 2021 szeptember elsején azt kéri, hogy tegyék át 7,5 eurós bérletre, akkor ez a váltás mennyi idő alatt következik be? Csak szeptember 27.-től, vagy ennél hamarabb is lehetséges?

Szia, kb. 2 munkanap alatt módosítani tudjuk a bérletet abban az esetben ha felfele mozog a bérlet típus. Ha lefele módosul a bérlet ára és kevesebb juttatás van az új bérletbe, akkor inkább 27-től módosítjuk a bérletet, azért, hogy ne álljon fenn túlfizetés.

A Dual SIM-es telefonokat lehet más hálózati kártyával együtt használni, vagy kártyafüggetleníteni kell?

Kedves K.B. a dual SIM-es telefonok más hálózati kártyával is működnek, nem kell őket kártya függetleníteni.
Üdv, az Ebaptifon csapat

Köszönöm!

Kedves József!

A Baptifon flottába olyan telefonokat listázunk amik megtalálhatóak a www.vodafone.ro oldalon. Itt megtalálod a telefonok technikai leírását. Ha itt sem találod az infót akkor ajánlom a www.gsmarena.com oldalt, itt nagyon részletesen fent vannak a telefonok leírásai.
A listázott Xiaomi Redmi 9 telefonra visszatérve, 3GB RAM memóriája van és 32GB tárhelye valamint Corning Gorilla Glass 3-as képernyője van.

Üdvözlettel, a Baptifon iroda

A jelenlegi Vodafone ajánlatban levő Xiaomi Redmi 9 telefon ugyanaz, mint amit a Vodafone hirdet (https://www.vodafone.ro/telefon-Xiaomi-Redmi_9-32-Gri-3_GB) ? Ha nem, akkor 3 vagy 4 MB RAM memóriája van? Van-e Corning Gorilla Glass 3-as képernyője? Tudom, sok kérdés, de sajnos a listában szereplő név alapján sokaknak nagyon nehéz rájönni, hogy mit is rendelnek, és a Vodafone oldala sem ad választ minden kérdésre.