VI. Biblia Olimpia, 2021-2022

Örömmel hirdetjük, hogy elérkezett az immár hatodik alkalommal megszervezett Bibliai Olimpia ideje. Szeretettel várunk minden gyermeket és tinit. Buzdítjuk azokat a gyermekeket is, akik kisebb gyülekezethez tartoznak, s egyedül, vagy csak kis létszámban tudnak benevezni, hogy bátran jelentkezzenek!

Jelentkezési feltételek és tudnivalók
A Bibliai Olimpiára bármely II-VIII. osztályos, általános iskolás gyerek jelentkezhet. A megmérettetés négy korcsoportban történik (II. osztály, III-IV. osztály, V-VI. osztály, VII-VIII. osztály). Az idei versenyen az Eszter könyvéből és a János evangéliumából való ismereteket kérjük számon, korcsoportonként differenciálva. Az Olimpiára való jelentkezés regisztrációval történik az alábbi linken: https://forms. gle/d7ktVXvnAvZpZnX39 
A helyi szakaszra a vasárnapi iskolai tanító (ennek hiányában a szülő) regisztrálja a gyermekeket. Beszéljétek meg a tanítóitokkal! Jelentkezési határidő: 2021. október 31. (Aki lemaradt a regisztrációról, de mégis szeretne részt venni, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel!).

Helyi szakasz
Helyszín: a helyi gyülekezet. A tesztlapok nyomtatása és a kitöltött ívek javítása a helyi tanítók feladata és felelőssége. A helyi gyülekezetből a missziókerületi szakaszra azok a gyerekek jutnak tovább, akik elérnek minimum 70 pontot a 100 pontos tesztből.  A helyi szakasz időpontja: 2021. november 28., vasárnapi iskolai alkalom.

Missziókerületi szakasz
A helyszínről és pontos időpontról később értesítjük a továbbjutókat! Időpont: 2022. február. 

Országos szakasz
A helyszínről és pontos időpontról később értesítjük a továbbjutókat! Időpont: 2022. április.

Jutalmazás az országos szakaszon
Minden korcsoport (II. osztály, III-IV. osztály, V-VI. osztály, VII-VIII. osztály) 1-3. helyezettje lesz díjazva.
Az I. helyezett 300 lej, a II. helyezett 250 lej és a III. he-lyezett 200 lej támogatásban részesül a jövő évi VISZ által szervezett egyik táborozásra. Minden résztvevő kap oklevelet.
A Bibliai Olimpiával kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető a Vasárnapi Iskolai Szövetség Facebook oldalán (Erdélyi Baptista VISZ) vagy a következő e-mail címen, telefonszámon: Bereczki Klára: agape.ek [at] gmail.com, 0764665453. „Lábam előtt mécses a te igéd,  ösvényem világossága” (Zsoltárok 119:105).

A Bibliai Olimpia munkacsapata nevében,
Bereczki Klára