RMBGySz*

Minden, amit az Ebaptifonról tudni kell

 

 FRISSÍTVE - 2023.01.03 - Orange és Telekom új ajánlatok

 

Kedves felhasználók, a honlapra felkerültek a frissített Telekom és Orange ajánlatok. Hamarosan elkezdjük a szerződés megujítást a Vodafone szerződésre is, aminek az új feltételei is fel fognak kerülni a honlapra. Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

 FRISSÍTVE - 2021.09.06 - Új Angliai tarifák

 

Kedves felhasználók, az Egyesült Királyság (Anglia) 2020 januárjába kilépett az Európai Unióból. Ezt követően várható volt, hogy egy ponton ez a kilépés hatással lesz a különböző egyességekre Anglia és az Európai országok között. Idén nyárig, a Vodafone Románia fenntartotta a kedvezményes tarifát Angliára. Úgy kezelte az Angliába utazókat mintha nem történt volna meg a Brexit. Idén augusztustól viszont Anglia kikerült az Európai SEE zónára fenntartott kedvezményes feltételek alól. Ezennel Anglia átkerül egy speciális tarifa rendszerre amit Angliára hoztak létre. A jövőben Angliába a lenti tarifák lesznek érvényesek: Apel efectuat (€/minut) Local: 0.050 Către RO: 0.050 Internaţional SEE: 0.050 Internaţional non-SEE: 1.252 Apel primit (€/minut): 0.011 SMS trimis (€/SMS): 0.020 Trafic internet (€/1MB): 0.003 Anglia nem maradt a Zona1 (SEE) része DE nem is kerül át a Zona2-be, a fenti tarifák jobbak mint a Zona2-re haszált percdíjak. Viszont ezzel, Angliába nem lehet majd felhasználni azokat az egységeket amik a Red 17, Red 22, Red Travel bérletekbe roaming egységként benne vannak. Ez azt is jelenti, hogy Angliába minden hívás plusz költséget jelent. Azok számára akik rendszeresen utaznak Angliába, javasolni tudunk olyan csomagokat amiket csak ott lehet felhasználni, indított és fogadott hívásokra. Ezeket Angliai utazás előtt kérje a Baptifon irodától. Üdvözlettel, a Baptifon csapata

 

 FRISSÍTVE - 2021.05.21 - Telefonok rendelése, érkezése

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy az idei szerződés megujítás alkalmából, legkésőbb május végéig lehet telefonokat rendelni. Aki szeretne telefont rendelni de még nem tette, kérjük adja le a rendelését mielőbb.

Ennek a legkésőbbi időpontja május 31.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon iroda.

 

 

 FRISSÍTVE - 2021.04.27 - Telefonok rendelése, érkezése

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Kedves testvérek, kedves Ebaptifon felhasználók, 

 

tájékoztatunk benneteket, hogy terv szerint a napokban kézbesítjük (postai úton vagy a Kongresszusi gyűlésen) a csoportvezetőknek az 1, 2 és 3 rendelésben leadott telefonokat.

 

A fenti állítás alól kivételt képeznek a lenti esetek:

- továbbra sem érkeztek meg a Motorola G9 Play Verde 64GB si Huawei Y5P típusu telefonok. Ezeknél továbbra is bizakodóak vagyunk, hogy ezen a héten vagy jövő héten csak meg fognak érkezni a telefonok a gyártótól.

- várunk még 4 darab Xiaomi MI10T telefont, 3 Samsung XCover telefont és egy Oppo 72-es modelt

Ezen kívül minden megérkezett és folyamatban van az eljuttatása a csoportokhoz.

 

A 4. telefon rendelést, április 5-én adjuk le a szolgáltató fele, így aki még nem rendelt telefon az juttassa el a megrendelését az Ebaptifon irodához a következő két hétben.

Az 5. telefon rendelést, május 3-án adjuk le a szolgáltató fele.

 

Felhívjuk mindneki figyelmét arra, hogy az idei szerződés megujítás alkalmából, legkésőbb május végéig lehet telefonokat rendelni. Aki szeretne telefont rendelni de még nem tette, kérjük adja le a rendelését mielőbb.

 

Csatolva küldjük az új árlistát is, az április 5-i rendelésre ebből a listából lehet készüléket választani.

A lista végén kérjük nézzék meg a megjegyzéseket, van olyan modell ami nehezebben fog érkezni.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon iroda.

 

 

 FRISSÍTVE - 2021.03.09 - Telefonok rendelése, érkezése

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Tájékoztatunk benneteket, hogy folyamatosan érkeznek a telefonok a Vodafonetől a Szövetség irodához. 

Az első turnusba leadott telefonok majdnem teljes mértékben megérkeztek (kivéve két modell), ezeket ezen a héten el fogjuk juttatni a csoportvezetőkhöz. Két modell szállítása még nem történt meg, a Huawei Y5P és a Motorola G9 modellből eddig nem volt raktáron, ezeket a március 15 hétre várja a Vodafone.

A második turnusba leadott telefonok is érkeznek, ezeket a március 15. héten postázzuk a felhasználóknak.

A múlt héten az Ebaptifon irodához eljuttatott telefon rendeléseket a héten leadtuk a Vodafone fele. Ez volt a harmadik rendelés.

 

Következő alkalommal március 22-én adunk le telefon rendelést a Vodafone fele, az addig beérkezett rendelések alapján, ez lesz a negyedik rendelés.

 

Csatolva van egy új árlista is, a március 22-i rendelésre ebből a listából lehet készüléket választani.

A lista végén kérjük nézzék meg a megjegyzéseket, van olyan modell ami nehezebben fog érkezni.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon iroda

 

 

 FRISSÍTVE - 2020.12.30 - Új feltételek a Vodafone csoportba - 2021-2023 időszak

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

 

Az idei évben a szerződés lejárata előtt 3 hónappal már leegyeztettük az új szerződéses feltételeket a Vodafone-al, így ezzel elkezdjük a 2021-2023-as megújítási ciklust.

A csatolmányokba találtok egy részletes tájékoztatót az új bérletekről, feltételekről és a megújítási ütemtervről.

Ha kérdés merülne fel kérjük írjatok az Ebaptifon irodának vagy írjatok itt.

 

A csoportvezetőktül várjuk vissza január 20-ig azt az információt, hogy ki az aki nem szeretne az Ebaptifon Vodafone csoportba maradni a következő két évre.

Azokkal akik maradnak, megyünk majd tovább a megujítási folyamatban. azok akik maradnak a csopportba, január 27-én meg fogják kapni már az új feltételeket.

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapata

 

 

 FRISSÍTVE - 2020.11.29 - Megújult feltételek az Orange csoportba

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Decembertől megújítjuk a szerződésünk az Orange céggel.

Amint a csatolt ajánlatba látjátok, drágábba lettek a bérletek, viszont olyan juttatásokat kaptunk hozzájuk amiket eddig nem.

  • minden bérletre alaposan megnövelték az adatforgalom mennyiséget, sőt már olyan bérletet is lehet választani ahol korlátlan az adatmennyiség.
  • a magasabb adatmennyiség előnye az is, hogy a különböző applikációkön keresztül (Whatsapp, Viber, Facetime, Messenger) bárkivel lehet telefonálni akinek úgyszintén le van töltve ez az applikáció. Így nem szükségeltetik annyi nemzetközi mobil perc használata.
  • a megjelölt adatmennyiségek teljes mértékét mind itthon, mind külföldön, Európai azaz SEE régióba el lehet használni. Eddig ez nem így volt, az adatmennyiség csak egy részét lehetett elhasználni roamingba.

Amennyiben nem jelzitek nekünk másként, a bérletek a következők szerint fognak módosulni:

Régi bérlet    Új bérlet

3,5 eurós        4,2 eurós

4,9 eurós        5,0 eurós

9,1 eurós        9,9 eurós

 

Ha valaki szeretne módosítani a jelenlegi bérletopcióján azt, kérlek jelezzétek Rajna Ottónak december 11–ig.

Amennyiben nincs visszajelzés, decemberben a bérletek a fenti táblázat szerint lesznek átállítva és az új ajánlat szerint módosítva.

Várjuk visszajelzéseiteket.

 

Ha kérdés merülne fel az új csomagokkal kapcsolatban, kérlek, keressétek Rajna Ottót.

Rajna Ottó lp.

tel. 0786 597 652

email: tbaptifon [at] gmail.com

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 FRISSÍTVE - 2020.08.10 - Megújult feltételek a Telekom csoportba

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Augusztus hónap folyamán megújítottuk a szerződésünk a Telekom céggel. Csatolmányba megtaláljátok az új feltételeket. 

Ha kérdés merülne fel az új csomagokkal kapcsolatban, kérlek, keressétek Rajna Ottót.

Rajna Ottó lp.

tel. 0786 597 652

email: tbaptifon [at] gmail.com

 

Üdvözlettel, az Ebaptifon csapat

 

 

 FRISSÍTVE - 2019.10.18 - Új fix internet-bérlet a Vodafone-nál

 

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

A Vodafone-től értesültünk egy újabb termékről, a Vodafone Instant 15-ről. Ez egy fix internet szolgáltatás, ami korlátlan internetezést biztosít. A szerződésben ez áll: „viteze maxime estimate și promovate de până la 150 Mbps download și 50 Mbps upload”. Routert a Vodafone biztosít. A csomagban a felhasználó kap ingyen még egy tabletet is, amellyel 15GB egyszeri internetezési lehetősége van. A tablet választható a következő két modell közül:

1. Vodafone Smart Tab N8 10.1 inch negru

2. Huawei Mediapad T3 8 inch gri metalic

A szerződés időtartama 2 év. Nem kell semmiféle kábelt behúzni az internethez, csak erős 4G jelre van szükség. A csomag ára 15 euró + TVA. Kérlek kérdezzétek meg a csoportokban, hogy van-e olyan akit érdekel ez a termék. Szeptember 30-ig várjuk a válaszotokat.

Üdvözlettel, az iroda

 


 FRISSÍTVE: 2017.01.09 - Miért nem opció a DIGI?

Kedves csoportvezetők és felhasználók!

Az újévbe átlépve szeretnélek tájékoztatni benneteket a várható Ebaptifon fejleményekről és megválaszolni egy két kérdést is, mégpedig azt, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak 2.0?
 
Kedves testvérek, két évvel ezelőtt írtunk hasonló témájú tájékoztatást a DIGI hálózattal kapcsolatosan. Akkor mégis többen elmentek és, szembesülve a valósággal, visszatértek a csoportunkba, ám volt akinek erre nem volt lehetősége. Elismerjük, hogy a Digi jól működhet azon személyeknek, akik fõleg csak városi környezetben használják a telefonjukat, illetve megfelel másod-telefonnak is. Az elmúlt időben az erőltetett Digi-reklám ellenére a hálózatukba átlépő felhasználók száma csökkent az ANCOM* legfrissebb kimutatása szerint.
 
Hadd említsünk meg néhány érvet, hogy miért nem opció a Digi Mobil hálózat az Ebaptifon felhasználóknak?

  1. A Digi egy atipikus (különleges) 4G hálózatot használ, amit a legtöbb telefonkészülék nem támogat! A cég fõleg olcsó és gyenge minőségű kínai telefonokat kínál, amikkel nagyon sok baj van. Ilyet mi nem szeretnénk!
  2. A sok panaszt valakinek kezelni kellene, de az ügyfélszolgálatuk nagyon gyenge, és sok kívánni valót hagy maga után. Rengeteg tapasztalat rá a bizonyíték.
  3. Az ANCOM statisztikája szerint a Digié a leggyengébb országos lefedettség a szolgáltatók közül. Problémás a hálózati lefedettség még a nagyvárosokban is épületek között stb., de a külvárosi részektõl kezdve egyre romlik a jel, amíg meg nem szűnik.
  4. Nekünk, mint csoportnak nem adnak jó árat, mert ők az összekapcsolt üzleti ajánlatokat részesítik előnyben: kábel tv, fix internet, fix telefon. Sok helyen nem ők adják ezeket a szolgáltatásokat, így felén összességében nem érvényesek.

 Az Ebaptifon csapata számára nagyon fontos, hogy egy mindenki számára megfelelõ minőségű és árú szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében az elkövetkezõ tárgyalásoknál a következõ dolgokra fogunk összpontosítani:

  • olcsó de kielégítő bérletek és telefonok (mint eddig)
  • nagy mennyiségű mobil internet (5Gb), és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom
  • nagyobb mennyiségű EU-s mobilperc és korlátlan romániai telefon és sms-forgalom

 
Szeretnénk, lehetőséget adni az új szerződéskötéskor arra is, hogy ha valaki nem szeretne telefonkészüléket vásárolni, akkor olcsóbban kaphassa meg a kiválasztott bérletet.

Üdvözlettel, a Baptifon csapata

Új hozzászólás

Nem vagyok robot!
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Fórum

egy olan kerdesem lenne hogy a telefon arat egy szamlan lehet csak fizetni?nincs lehetoseg pl 2 vagy tobre?

Kedves Szilárd, idén a telefonok 98% hamar ideért, de a számlázásukat még nem indítottuk el a felhasználók fele. Hamarosan elindítjuk. Mivel volt idő felkészülni a telefon ára kifizetésére, egy összegben kell téríteni a telefont. Üdv, a Baptifon csapat

Hello. Az uj feltételek mar 27 etol eletbe lépett... A telefonok kb mikorra varhatoak?

Szia Szilard, az idejében leadott telefonokat március végéig tervezzük beszerezni és hozzátok eljuttatni.

Nem tudom, csak velem történik-e, de újabban valahányszor kilépek a fiókból, többet már nem tudok bejelentkezni - mindig ez a hibaüzenet fogad: "Ismeretlen felhasználó vagy hibás jelszó. Új jelszó igénylése". Valaki más esetleg tapasztalja ugyanezt?

A hűség internet opció működik a 2 eurós bérlettel?

Kedves József, a hűség internet továbbra is működik a 2 eurós bérleteken is. Ha esetleg mást észlelsz, kérlek jelezd felénk.

Ha valaki szerződés közben drágább bérletre szeretne lépni, az mennyi időt igényel? Vagy mindig csak a hónap 27.-én tudják átállítani?

Kedves József, a bérletek módosítását a telefon rendelésekkel egyidőben adjuk le. Erre jelenleg 4 dátum van kijelölve. A legkorábbi időpont a február 4. A leadási határidő után 1-2 nappal módosítjuk a bérleteket. Egy kivétel van, ha azt látjuk, hogy a módosítás miatt a felhasználóknak többlet költsége keletkezhet akkor a bérlet módosítást elnapoljuk 27-ig. Ez olyan esetekben jellemző amikor a felhasználó olcsóbb, kevesebb juttatásokkal rendelkező bérletre vált, úgy, hogy a váltás időpontjáig már elég sok juttatást elhasznált a régi bérletéből.

Úgy tűnik, nem volt elég világos a kérdés, nem a most éppen zajló bérletújításra gondoltam. Szóval egy példa: ha valaki most 2 eurós bérlettel megy tovább, de 2021 szeptember elsején azt kéri, hogy tegyék át 7,5 eurós bérletre, akkor ez a váltás mennyi idő alatt következik be? Csak szeptember 27.-től, vagy ennél hamarabb is lehetséges?